Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: beþiktaþ sizcebu gruptan çýkarmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sizce gruplar nasýl

A GRUBU
    Liverpool
    Porto
    Marsilya
    BEÞÝKTAÞ
    bu yazdigin siralama bozulmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu sýralama beþiktaþ tarafýndan deðiþtirilir ammaaaa fener için zor sonunculuktan kurtulmak.sevgilerle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse kusura bakmasýn beþiktaþýn bu gruptan alabilecegi tek puan hatta atabilecegi her gol sürprizdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar buranýn adý þampiyonlar ligi yani zor takýmlar var burada kolay takým yokki....bu nedenle her þey olabilir diyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþlýyým ama þunu söyleyeyim Beþiktaþ bu gruptan çýkamaz,gücü yetmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seni hepimiz tanýyoruz zaten...iyi niyetinden! þüphe duymuyoruz...senin maç günleri gýrtlaðýn patlayana kadar liverpool,marsilya ve porto'yu desteklemene de ben dahil bütün beþiktaþ taraftarý bozulmaz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seni hepimiz tanýyoruz zaten...iyi niyetinden! þüphe duymuyoruz...senin maç günleri gýrtlaðýn patlayana kadar liverpool,marsilya ve porto'yu desteklemene de ben dahil bütün beþiktaþ taraftarý bozulmaz...
    hadi canim ordan nerden duydun oyle bagirmami ..biz seni daha iyi taniyoruz yazilarindan ....fenerbahcem nekadar destekleniyorsa o kadar bizde diger takimlari destekliyoruz... herkes karsisindakini kendisi gibi sanir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadi canim ordan nerden duydun oyle bagirmami ..biz seni daha iyi taniyoruz yazilarindan ....fenerbahcem nekadar destekleniyorsa o kadar bizde diger takimlari destekliyoruz... herkes karsisindakini kendisi gibi sanir
    beþiktaþ dýþýndaki takýmlar beni ilgilendirmiyor....isterse fener þampiyonlar ligini kazansýn,bana ne...sadece tebrik ederim o kadar...anlaþýlmayan biþey????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tüm ülke takýmlarýmýz inþallah baþarýlý olur:45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ bence bu gruptan çýkar

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri