Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: beþiktaþ sizcebu gruptan çýkarmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seni hepimiz tanýyoruz zaten...iyi niyetinden! þüphe duymuyoruz...senin maç günleri gýrtlaðýn patlayana kadar liverpool,marsilya ve porto'yu desteklemene de ben dahil bütün beþiktaþ taraftarý bozulmaz...
    hadi canim ordan nerden duydun oyle bagirmami ..biz seni daha iyi taniyoruz yazilarindan ....fenerbahcem nekadar destekleniyorsa o kadar bizde diger takimlari destekliyoruz... herkes karsisindakini kendisi gibi sanir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hadi canim ordan nerden duydun oyle bagirmami ..biz seni daha iyi taniyoruz yazilarindan ....fenerbahcem nekadar destekleniyorsa o kadar bizde diger takimlari destekliyoruz... herkes karsisindakini kendisi gibi sanir
    beþiktaþ dýþýndaki takýmlar beni ilgilendirmiyor....isterse fener þampiyonlar ligini kazansýn,bana ne...sadece tebrik ederim o kadar...anlaþýlmayan biþey????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri