Teþekkur: 0
Beðeni: 0
inþallah benim aþalýk kopleksim yok yeterki kendi gücümücün farkýna varalým bizim takýlmlarýmýz o yazdýklarýnýz takýmlardan cok cok aþagýda degil ama bizdeki bu onlar bizden daha ii olüleri bizi yener mantýgý ile hic bir yere cýkamayýz fatih terim bu zihniyeti yýktý kupalarý aldý yeterki kendi icimizdeki gücü cýkaralým ortaya yaþayalým görelim umarým fenerli futbolcularda senin gibi düþünmüyordur da beni utandýrmazlar saygýlar
Ýç sahada 7 puan garanti alýr ama dýþ sahadan 1-2 puan getirebilir mi bilmem.
fenerbahçe bu gruptan çýkarsa ne mutlu olur bu takýma ben çýksýn isterim nedeni ise puanlar alýp seneye cimbomum baraj maçý oynamadan diðer lige kalýr
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
en iyi ihtimalle 3 olur
grupten cikma sansi zor
bazý arkadaþlar biribirleri ile bir konu yüzünden gerekisz tartýþmalra polmiklere giriyorlar bu gibi siyaset ve maç konuþlarýnda bir çok defa uyarýda bulunduk ama di,kkate alý9nmýyor bu konuda bundan sonra en ufak sürtüþme olursa o kiþi mevkisi ne olursa olsun gerekli cezayý alacaktýr.
konuyu daðýtmadan ve birbirimizi kýrmadan devam edeilm.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
olay aþaðýlýk kompleksi falan deðil...sadece mantýk çerçevesinde düþünüyoruz....G.SaraY o baþarýyý 8 yýllýk müthiþ bir altyapý çalýþmasý ve 4 yýllýk üst düzey maç temposuna alýþarak kazandý....söylemek istediðim sadece F.Bahçe'nin avrupa devleriyle kafaya oynayacak kadar kadro kalitesine ve teknik direktör becerilerine sahip olmadýðýdýr...
inþallah tüm takýmlarýmýz baþarýlý olur:45:
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
zor olacak ama çýkmasý temennimizdir
bence gurup 2. olarak çýkabilir.en kötüihtimal gurup 3. olur.ordanda uefaya gider
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri