REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bozuk albüm CD'si.. Acill YArdım Ltfn..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bozuk albüm CD'si.. Acill YArdım Ltfn..

Arkadaşlar Elimde bir arkadaşımın albüm cd si var. arkadaş cd yi yaratırken bir hata yapmış ve kopyalama işlemi hatalı bir cd yaratmış. Şu an cd elimde . Bilgisayara yüklediğim zaman benim makine cd yi tek parça Wav dosyası olarak görüyor. yaklaşık 650 Mb.lık wav dosyası Arkadaşın yaptığı daha büyük hata cd yi kontrol etmeden kendi makinasını defaatle formatlamış olması yani veriyi şu an makinadanda kurtaramayız elimde ki tek done bu cd.

Şİmdi ben hallederim diye aldım ama bende işin içinden çıkamadım.Iso buster denedim oda işe yaramadı.. konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaş varsa yardım talep ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tiker ustaya bir sor istersen o bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesaj atma hakkım daha yokmuş. oyüzden açtığı test alanına not bıraktım inş görür.Yardımın için sağol...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunuz ile ilgili zaten konu açmışsınız,tekrar pm yada mesaj yazmanıza gerek yok.. konuyu bilen arkadaşlar size yardımcı olurlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bad Copy Proyu indirmiştim zaten. şu an tarama yapıyor cd de ancak daha bişey bulamadı ... cdnin tamamı bad sektor okunuyo...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzun sürebilir bu işler sabır ister kurtarmak istiyorsan emek harcayıp sabırlı olacaksınız.
    Bu program olmazsa başka bir tane veririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

programın şu andaki görüntüsü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı merakliadam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

programın şu andaki görüntüsü...

Programın işlemi tamamlamasını bekle daha çok bölüm var işlem bitince sonucu resimli olarak verirsen daha faydalı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Bunu denediniz mi ??

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri