REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D.smart Yenİ Versİon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha D.smart Yenİ Versİon

D.smart Yenİ Versİon

Arkadaşlar yeni versionda 200 kanal limiti kalktı artı otomatık arama var şireli yada şiresiz kanal taşımada tek tuşla iş bitiyor.
    yeni versiyonu yüklemek için fişi pirizden çekip takın kırmızı led yanıp sonecek tekrar yanınca kumandadan 2 sefer geri tuşuna basın ve 2485 yazın yükleme işlemi başlamıştır.
    bu versiyonda toplu silme özzelligide vardır.otomatik tarama yapınca hotbirtteki tüm kanalları buluyor.
    yeni versiyon 2.1.1.001

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgin için teşekkürler D smart çok kanal değiştirince yada belli dönemlerde makina donuyo fişini çekip takmak gerekiyor.sonra düzeliyor tabi.Acaba bu yazılımla bu sorun kalkıyormu Goldmaster cihaz modeli veya sorun ne olabilir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden bende pek donma problemleri olmuyordu.daha sonraki yazılımda bendede sersin arkadaşın bahsettiği problemler sıkça olmaya başladı.ama en son yazılım nasıl oldu onu bilmiyorum.inşallah problemler düzeltilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimki goldmaster versiyonu 2.1.3.003 bu nasıl iş benim ki yüksek ama hala 200 kanal limiti duruyor bunu anlatırmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi yazalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

coscos yazarmısın hala 200 kanal limiti duruyor seninkinde kalktı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar yukarda yazılanları uyguladım ama bir şey degişmedi bende nex9500 var. yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba bende beko BS 810 var dedıgınız gıbı yaptım ama 2485 yazmıyor nasıl yapabilirim bilgi varsa paylasırsanız sevınırım tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bahsettiğiniz olay hangi recievir lar için bende goldmaster 9400 vci var bu dediğiniz şey onda olurmu? teşekkürler saygılar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri