DEMOKRASİ=DEMOKRASİ.................![]()
Olumlu
Olumsuz
DEMOKRASİ=DEMOKRASİ.................![]()
AZİZ NESİN USTAYI rahmetle anıyorum.Ne güzel söylemiş usta bu ülkenin %75 i ..... dır.Demişti sonuna kadar katılıyorum.Adam olmaz bu millet.Belki bir asırda gelecek bir Dahiye bile sahip çıkmakta aciz bu millet.
Ve demiş ki içeride ve dışarıda dahili betbahların olacak... ŞAHANE BİR KELİME.Sanki bugünleri görmüş 1919 larda.Bu sefer kurtaracak Biriside çıkmassa bu ülke yandı Arkadaşlar yandı.
Sonu hiç ama hiç iyiye gitmiyor.
Size birkaç uygulama anlatayımda ufkunuz genişlesin;Avrupada en iyi özelleştirmeyi
yapan o somürgeci ingilizler ve sadece kamunun zarar eden kısmından %27 sini satmışlardır.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ BU akp hükümetiyle tarihinin en büyük özelleştirmelerini yaptı(adına ben peşkeh diyorum) Ve burası önemli kamunun %78 ini satmış durumda.Ayrıca buda yetmezmiş gibi yabancılara toprak satışı had safhada.örnek mi:alanya-->almanlara,örnekmi:fethiye--> fransızlara,örnek mi:antalya--> ruslara,örnek mi;hatay-->suriyelilere...evet liste uzayıp gidiyor.
Şimdi yukarıda lehte yazan arkadaslara soruyorum.Çanakkalede ve diğer cephelerde şehit olan insanlarımız yaşasalar şu anda,sizce ne düşünürlerdi.YAZIK YAZIK.ÇOOOK YAZIK.
Evet böyle bir gerçek var ortada ve çok üzülerek söylüyorum ülke çok kritik bir döneme girdi bu gidiş hiç iyi değil.Ne yazıkki bunu akp yaptı.özalın popilist anlayışını 1000 kat daha fazlasını yaparak.O nedenle Aziz Nesini sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca her zaman çoğunluğun dediği doğru demek değildir.1923'te koca bir ulus padişahlığa ve halifeliğe devam etmek istedi yalnızca bir kişi sistemi aklı ve ileri düşüncesiyle doğru sistemi kabul ettirdi.
Konu ffgul tarafından (01-09-2007 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
s.a ya arkadaslar benim anlayamadıgım bişi var !
bana bi soleyin yaf bu ulke musluman layik demoktart bi ulkemi? pekala musluman lazyık demokrat bi ulkeyse niye bu adam secilince bole bi kaus havası yaratılmaya calısıyor? neden ? bence burada solcu gecinen pilastık solcular olayda gaza geliyorlar dis guclerinde bu işine geliyor abarttıkca abartıyorlar hem bu damın secilmesinden rahatsız olanlara bakın hep koministolanlar !!! niye karınları agrıyo ? bu ............. (siz anlayın noktalardan) biz musluman bi ulkedeyiz ve ulkemele gurur duyuyorum !!! ve bi cumhur baskanın esinin bası kapalı bu adam namaz kılıyor yok bi sene hapis yattı diye ortalıgı ververiye verenler sizce kim ler? ben sahsen oyda verdim akp ye helal olsun ben inanclı insandan zarar gelecegine inanmiyorum ve secilmesinden mutluyum allaha c.c bu ortalıgı velveliye verenlere gerekekni yapar insallah (AMİN)
Bir kere cok büyük terbiyesizlik yaptıgınız ne adına olursa olsun.sevmeye bilirsiniz sevmek zorunda degilsiniz amma bu şekilde ne siyaset nede vatandaşlık yapılır.her kes fikrini söylemekte özgür sizde söyleye bilirsin fakat kişilere halkın sectigi devlet büyüklerine hakaret bilmedigin konuda konuşmak.işte bu olmadı senin ve senin gibi düşünenlerin sayısı belli bu memlekette vatanını bayragını sırf sizmi seviyorsunuz vatan bayrak namus babanızın tapulu malımıda size miras kaldı sizden başkası sevemiyor.ben TC vatandaşı türküm diyen herkes milleti dini inancı meshepi ırkı ne olursa olsun bu ülkenin evladıdır.bundan gayrısı ayrımcılık ırkcılık yapan herkes bu memleketin ilerlemesine takoz olan halk tarafından sevilmeyen olarak ilan edilecektir.demokrasi budur.anlaya bilene
Konu Nakkus tarafından (01-09-2007 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar sınırları zorlamayalım
sadece yorum yapalım eleştiri dozunu vede sataşmayı bırakalım
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
olumlu buluyorum demekrasi nihayet işlemeye başladı....
bir şeyi unutmamak lazım ya seve seve kabulleneceksin yada sevmeye sevmeye kabulleneceksin....sonuç aynı................
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
hayırlı olsun beklenen sonuçtu allah yolunu açık etsin sayın gülün
of be dunya varmis isimiz gucumuz gul cumhurbaskani olsunmu olmasinlami gececekti yazik adamcagiz illede olacam diye agladi durdu birak olsun yav bir de su hakan sukur de rekorlari kirmak icin gerekli olan bir kac golu atsa da ondan da kurtulsak ne bu yav bir gul bir sukur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri