Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanına koyda söyle ama... ayrımcılık yaptımı yapmadımı? başıörtülü anaları resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o anaların evlatları şehit düştümü düşmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaşmacımı olurdu yoksa bildiğinimi okurdu? yapmayın böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaşkanlığı yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta başkası olsa idi anormal olurdu. Bence halka rağmen o olmadı denirdi.
    beyler lütfen gözünüzü açık ve olayları iyi tahlil edin.mhp+chp+akp+bbp hepsi ülkeyi satmak+özelleştirmek+yabancıya toprak satmak+ab ve abd'ye manda olmak yani ülkemizi ab+abd nin eyaleti yapmak hususunda uzlaşmışlardır.mesele başörtüsü türban meselesi değildir.dış borçlar 150 milyardolardan 450 milyar dolara çıkartıldı.telkom-tüpraş-petkim-seka ve şeker fabrikaları-erdemir-limanlar-havaalanları-bankalar ve daha neler neler satıldı.vatana ihanetin açık vesikası petrol yasası çıkartıldı.velhasılı bütün bu olanlara chp ve mhp ile bbp de evet diyor vatan satılıyor.son 5 yılda yabancılara satılan toprakların yüzölçümü 2 kıbrıs büyüklüğünde.neymiş müslüman-dindar cumhurbaşkanı imiş.müslüman vatanını satarmı?allah rızası için futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım.benim gördüğüm gerçekler bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
    şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaşama kuralıdır.
    toplumun bir arada düşüncelerini beğensek de meğnmesekde
    kimsenin giyimi kuşamı bir başkasının tekeli altında olmamalıdır
    insanlarımız pılajda gezer gibi sokakta çarşıda orda burda gezer
    kimsenin gıkı çıkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanın
    kuralları gibi giyinen insanlarımızı bazı kendini bilmezler bizden değil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    Konu f47xfenerli tarafından (01-09-2007 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
    şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaşama kuralıdır.
    toplumun bir arada düşüncelerini beğensek de meğnmesekde
    kimsenin giyimi kuşamı bir başkasının tekeli altında olmamalıdır
    insanlarımız pılajda gezer gibi sokakta çarşıda orda burda gezer
    kimsenin gıkı çıkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanın
    kuralları gibi giyinen insanlarımızı bazı kendini bilmezler bizden değil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    saygilarimla

bulletfromhell ortalığı sen karıştırıyorsun ,önce millete saygılı olmayı ögren dinimiz hakkında yazı yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygilarimla
    sedatb arkadşım sana gereken cevabı vermiş:45:

bulletfromhell ortalığı sen karıştırıyorsun ,önce millete saygılı olmayı ögren dinimiz hakkında yazı yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart o yanlış ama sen doğru söylüyorsun öylemi

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin giydiğin blue jean kimin dayatması acaba?
    Dinen illede şunu giyeceksin diye bir kural yok. erkekler dizlerinin üstü belinin aşağısını kapatacak, kadınlarda el bileklerinden ayak bileklerine kadar birde saçları gözükmeyecek şekilde başını kapatacak.(vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak şekilde) bunu ister arap-emevi kıyafeti ile yap.ister bayıldığın avrupa kıyafetleri ile yap. istersen hintlilerin kıyafetleri ilede yapabilirsin. nasıl istiyorsan öyle yap. kimse sana illede arap kıyafeti giyeceksin diye dayatmıyor. o dayatmalar kılık kıyafet devriminde olmuş. artık geçti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buldum insanlıga hayırlı olur
    insallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hak yerini buldu diyorum

Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri