Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olması gayet olumlu.Sayın Ahmet necdet Sezer'in 7 yıllık görev süresinde hiç dış ülkelere gidip ziyarette bulunduğunu görmedim.hep Türkiye'de durdu.
    Abdullah Gül ise daha aktiftir benc.hem dış işleri bakanlığı yapmış biri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan iysi şamda kaysı aksini idda etmeyin beyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her toplum layık olduğu şekilde yönetilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz görüyorum.inşallah yanılmış olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anketi biran önce bitirsek artık olan olmuş hayırlı olsun bu neyin anketi yahu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fincancı katırları

Alıntı sevenugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
    TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
    1-düne kadar tsk nın yanında başbakanlık.tbmm başkanlığı cumhur başkanlığı ve anayasa mahkemelerinide duyuyorduk. şu an size göre (bize göre değil) sadece tsk kaldı dimi??? darbe yapar olur biter yanii??? demokrasiciler sizi
    ayrıca tsk sadece senin dediğin gibi atatürk ilke ve inkılapları ile var olmamıştır. şu an o düşünceyi benimsemiş olabilir ama 2000 yıllık tarihe sahiptir. büyük türk hükümdarı mete nin türk ordusunu kurduğu tarihe kadar uzanır. bu asırlık güzelliği 80 yıla indiripte bizi kahretme.
    2-tsk ya dil uzakmak allah nezdinde günahmıdır? günahdır...
    faiz allah nezdinde günah mıdır??? günahdır...
    içki allah nezdinde günahmıdır??? günahdır...
    namaz kılmamak allah nezdinde günahmıdır? günahdır... (yada farz olan bir şeyi yapmadığın için borçlusundur)
    kadınların başlarını ve vicutlarını örtmemesi günahmıdır? elbette günahdır...
    doğrumu arkadaşım??? bazı günahları alıpta diğerlerini almaz eksik bırakırsan yararıda eksik olur.
    bu saydıklarımı genel olarak düşünürsen lafın nereye gittiğini anlarsın. yani bir kişi yada kuruma laf etmek günah ama o kişi ve kurumun laf etmesi bazı ideolojik görüş adı altında allahın emir ve yasaklarına aykırı davranması ve davranılması yönünde zorlama yapmasıda günah. kamusal alan hikayeleri ile milletin dindar evlatlarının vergileri ve kanları ile yapılan binalara sokulmaması ikinci sınıf vatandaş statüsüne sokulması da günah.bunlardan bahsediyorum.
    3-şu anki anayasa 80 darbesi ile ordu tarafından yazılmış anayasadır. sivil iktidarın bunu değiştirmesinden doğal bir şey olamaz. chp başa geçse idide o değiştirseydi. ama kısmet şimdikine imiş.
    Not: Ben oyumu akp ye vermedim. kimse beni akp ci sanmasın. ben milli görüşçüyüm. erbakancı yanii.ama demokrasi gereği halkın bir kısmının seçilen partiyi hor görmesi hatta seçen kişileri bile halktan saymamasına katlanamam. O beğenmediğiniz halk akp ye değilde sizin partinize oy verse idi o zamanmı değerli olacaktı?? Milletin senin gibi düşünmemesi gayet normal. Bak benim gibi de düşünmemişler. Biz %2 de kaldık. milletin %98 i benim gibi düşünmüyor diye bende onlarımı halktan saymamayım. demokrasiyi savunan biri bunu hazmetmek zorunda. savunmayanlar demokrasiden dem vurmasın vesselam. gül iyimi kötümü bunu zaman gösterecek. İyi olursa sevinir kötü çıkarsa kahroluruz. vatan bizim vatan. sonunda zararlı isede hepimize karlı isede hepimize. allah hayırlı uğurlu bereketli eylesin. devlete millete zeval vermesin. amin.
    Konu osmann tarafından (03-09-2007 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanını demokrasi geregine göre secildimi bence evet çünki tek başın iktidar var ben oyvermedim akp ye ama genede helalolsun diyorum çünki bu siyasetciler demekki iş yapnış kardeş adamlar bileginin hakkını alıyor alacakda cumhurbaşkanı nasıl biri benim görüşüm mütevazi biri ama siyasetin gerekenini ve ayrımcılık yapmayacagını sanıyorum çünki o bir cumhurbaşkanı baş komutan ayrım kayrım olmaması lazım eger isteseydi tayyip bey de olabilirdi ama o mevkiyi abdullah bey e uygun gördü ve desteklediler oldu inşallah türkiyenin üzerine bir kara bulutlar çökmez de ferahlık içinde hayatımız sürer ama ben biraz zor diyorum şu avrupa birligi sevdasından vaz geçmezsek allah yar ve yardımcımız olsun tüm müslüman aleminin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuuppppppiiiiiiiiiiiiiii tayyip tekrar basbakan gul en sonunda reis-i cumhur ve saban da dun en sonunda rekoru kirdi of be dunya varmis butun karin agrilari gecti simdi bayram zamani kurulsun halaylar calsin sazlar oynasin kizlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aynen arkadaşım

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    milletine uzak,nasıl yaşadığını bilmeyen,mukaddessatlarını anlamayan,laiklik paranoyasına girmiş,sadece bulundukları mevki ve rantı düşünen,daraldıklarındada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasına saklanan,sivil hayattaki bazılarına inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakınca,mili,maddi,manevi değerlerimize bakınca,TSK nın çekincelerine ve onun zamanında(dışişleri bakanı) askerimin başına çuval geçirildiğini,şehitlerin gözyaşı seliyle defnedildiğini,tam bağımsızlığın milli duygulardan yoksun bir şekilde ipotek edildiğini görünce olumsuz buluyorum
    İçimdeki duyguların tamamını bir nefeste anlatmışsın. Kutlarım. katılıyorum. destekliyorum. Bunu bir milli görüşçü olarak yapıyorum. saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zırt pırt anket yapılmazki ....
    Konu gs78 tarafından (03-09-2007 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri