REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama zaman hızla değişiyor asıl önemli olan bu değişime ayak uydurabilmektir aksine hiç değişmeyenler daha tehlikelidir bence
    çünkü artık dünya küçüldü küçük bir köy haliini aldı herkes heryere anında ulaşabiliyor en uzak bi noktada olan bi olaydan anında bilgimiz oluyo ve zaman ekonomi zamanı ekonomi herşeyin önüne geçiyor büyük bi hızla ekonomik gücün varsa her yerde borun ötüyo yüzden kuru kuru tartışmalar yerine boş işlerle uğraşmak yerine herkesin bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için çalışması lazım

her 10 sene de bir yapılan darbeler yüzünden bu kadar geriye gitmiş bir ülkeyiz ve hala bugün bile askeri kışkırtıp darbe yapsın diye teşvik edenler doluu anlamıyorum ki bu işten ne çıkarları olacak?!?!?!?
    değişime karşı esnek olmak başkadır,ben değiştim demek başkadır....herkes ,her fikir,her ideoloji zaman içerisinde ,günün şartlarına göre belli oranda esneyebilir,zamanı geldiğinde de o fikir,o ideoloji yok olur gider...iktidardakiler ben değiştim diyorlarsa ya yalan söylüyorlar yada bunların hocası olan necmettin erbakan'ın dediği gibi 'metamorfoz geçirdi bunlar...dün böyle konuşmazlardı...siyonizmin uşağı oldular'gibi bir durum söz konusudur...ikiside birbirinden rezalet bir durum...yoksa zaman içinde belli oranda esnemeler tabiiki onlardada oldu...yoksa özünde hepsi aynı....kendilerini ağır şekilde eleştiren hocaları gibi bunlarda arka planda dini sömürüyorlar hala daha.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyin ve görün ;) Bugün zil takıp oynayanlar yarın ağlamaz inşallah ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten yazımda belirttim "hiç değişmeyenler daha tehikelidir"diye 70 milyona yakın nüfusu olan ülkemizde yaşayan insanlar salak ya da aptal olmadıklarına göre değişimleri çok iyi farkedebiliyorlar ve buna göre oy kullanarak seçimlerini yapıyorlar eğer böyle olmasaydı hocaları baraj sınırının altında kalıren talebeleri barajı geçemez di ve bunun gibi bir çok parti de lider ya da kadro değiştirmelerine rağmen baraja takılmazlardı demek ki bu insanlar bi şeyleri görüyorlar değerlendiriyorlar ve ona göre karar veriyorlar bu demek değildir ki başa getirdiklerini geri indirmezler !! onu da yeri geldiğinde aynen yaparlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amenna...ancak kesin olan şu ki bunlarda değişmediler.....hala aynı kafadalar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olması gayet olumlu.Sayın Ahmet necdet Sezer'in 7 yıllık görev süresinde hiç dış ülkelere gidip ziyarette bulunduğunu görmedim.hep Türkiye'de durdu.
    Abdullah Gül ise daha aktiftir benc.hem dış işleri bakanlığı yapmış biri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan iysi şamda kaysı aksini idda etmeyin beyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her toplum layık olduğu şekilde yönetilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz görüyorum.inşallah yanılmış olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anketi biran önce bitirsek artık olan olmuş hayırlı olsun bu neyin anketi yahu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanını demokrasi geregine göre secildimi bence evet çünki tek başın iktidar var ben oyvermedim akp ye ama genede helalolsun diyorum çünki bu siyasetciler demekki iş yapnış kardeş adamlar bileginin hakkını alıyor alacakda cumhurbaşkanı nasıl biri benim görüşüm mütevazi biri ama siyasetin gerekenini ve ayrımcılık yapmayacagını sanıyorum çünki o bir cumhurbaşkanı baş komutan ayrım kayrım olmaması lazım eger isteseydi tayyip bey de olabilirdi ama o mevkiyi abdullah bey e uygun gördü ve desteklediler oldu inşallah türkiyenin üzerine bir kara bulutlar çökmez de ferahlık içinde hayatımız sürer ama ben biraz zor diyorum şu avrupa birligi sevdasından vaz geçmezsek allah yar ve yardımcımız olsun tüm müslüman aleminin

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri