Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuuppppppiiiiiiiiiiiiiii tayyip tekrar basbakan gul en sonunda reis-i cumhur ve saban da dun en sonunda rekoru kirdi of be dunya varmis butun karin agrilari gecti simdi bayram zamani kurulsun halaylar calsin sazlar oynasin kizlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zırt pırt anket yapılmazki ....
    Konu gs78 tarafından (03-09-2007 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zort pırt anket yapılmazki ....
    Üyelerin anketlere katılma gibi zorunluluğu yok.. beğenmiyorsanız katılmazsınız olur biter..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herşey ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zırt pırt anket yapılmazki ....
    biz zırt pırt anket yaparız ama siz katılmayabilirsiniz kimseyi zorlamıyoruz isteyen oy verir istemeyen vermez
    biraz daha duyarlı olalım lütfen!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp nin aldığı oylara ve abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığını olumlu karşılayanların çokluğuna bakınca aziz nesin'in milletimiz için söyledikleri aklıma geliyor ve acı acı bir gülümsemeyle ne kadar da haklıymış diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz...yorumsuz...zaman gösterecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Anket hakkında.

Bu ülkede laiklik kavramı ile ilgili bir problem vardır. Sadece laiklik değil atatürkçü düşünce, kemalizm vs. Bunu açıkça dile getirmesekte var kardeşim bu problem.
    Niye kendimizi kasıp saklıyoruz ki? Ha açıkça söylersen kanun gereği hapsi boylarsın. ama ben hakaret etmeden tarifini yapmak istiyorum. nedenini anlatmak istiyorum. Gül iyimi kötümü? akp iyimi kötümü??? bu sürüp gider.
    1-Kemalist düşünce denilen sistem islama uygunmudur?
    2-Laiklik islama uygunmudur?
    3-Atatürk ilke ve inkılapları islama uygunmudur?

4-islamın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
    5-imanın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
    6-İslam dini için farz ve sünnetlerin tamamı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?

bu sorulara evet cevabı verebildiğimiz takdirde gülüde baykalıda tayyipi de gönül rahatlığı içerisinde cumhur başkanı yapar hep beraber destekleriz. chp nin merkezine ziyarete gidip çay içeriz. chp lilerde akp ile beraber mangala gidebilirler. kimse diğerine kafir , takunyalı gibi laflar etmez.
    Eğer bir sistem 80 küsür yıl boyunca kendini korumak için hala alarm vaziyetinde ise, hala şüpheleri var ise o sistemde sorun vardır arkadaş. 80 yıl önceki nesiller artık yok. üzerinden kaç nesil geçti. şimdiki nesilde hala o sistemi eleştiriyor sıkıntılar çekiliyorsa bir bakmak lazım. öyle değilmi? yeni bir araba yapıyorsun ama araba habire tekliyor. sürücüsüni değiştiriyorsun ama yine tekliyor. ee artık kaputu açıp içine bakmak gerekmezmi? isteyenin istediği gibi anlaması dileği ile allaha emanet olunuz. Her zaman derim. bu vatan bizim. başımıza ırak gibi bir gaile gelirse (ki allah korusun) mevzilerde sırtımızı birbirimize dayayacağız. ben milli görüşçü osman sırtımı bir chp li ekreme ve ya akp li sedata dayayacağım. çünkü onun kaybetmesi benim, benim kaybetmem onun kaybetmesi olacak. o şayet sırtına bana değilde vatan evlatları dışında başkalarına dayarsa işte o zaman herkes kaybeder.hoşçakalınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum arkadaşımızın biri türkü söylemeden bahsediyor bence o arkadaşımız yanılacak ve görecek vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel oldu halkın içinden biri bu memlekette sadece chp liler yaşamıyor bundan önceki
    cumhur başkanı sezer hiç bir zaman halkla iç içe olmamıştır daha doğrusu akpnin iktidar olmasını içene sindirememeştir ama millet öle söylemedi bu seçimlerde ne yazıyor mecliste egemenlik kayıtsız şartsız milletindir herkes buna saygı duyarsa hiç bir poroblem olmaz bu ülkede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satelcom arkadaşım biraz ayıp olmuymu insanlara hakaret etmek kimsenin hadine degil ne sana nede senin gibilere insanlar hür irade ile oy kullanmış ve seçmiştir.senin gibi düşünmeyenler hemen karalayın ayıptır ayıp. yarın seninle aynı düşüncede olan insanlar iktidara gelince sana karşı olanlarda aynı benzetmeyi yaparlar konuşamazsın.

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri