Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 17/18 İlkİlk ... 789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önemli olan Kimin seçildiği değil Seçilenlerin ne yapacağı. Bunun değerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doğru olur...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 51 yılda 15 başbakan o kadar da cumhurbaşkanı gördüm ne sözler verdiler fakir fukara nın karşısınaeğilerek geldiler dimdik ve kendi insanını sömürerek gittiler hep zenginlerin kuklası oldular ey zengiler ve c h p liler bırakında biz fakir köylü
    insanlarin cumhurbaşkanı olsun saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gariban sessiz çoğunluğa gül yeter malum kesim kendine göre birini seçsin
    O makama bir adamada bu kadarmı yakışır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende olumsuz buluyorum.Bu bazı gurupların cumhuriyete karşı güc gösterisine döndü.Çok yazık Benim CUMURBAŞKANIMIN şaibesiz olmasını isterdim.Cumhuriyerin devrimlerine ödünsüz inanmasını ve uygulamasını isterdim.O makamda siyaseti asla istemem.Bu temennilerim iyi niyete kalıyor.o kadar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyem gücünü gösterdi artık top atsalarda yıkılmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her millet hakettiği gibi yönetilir. ama bu cumhur başkanlığı seçimi de milletvekilleri seçimi gibi ülke genelinde referandrumla yapılmalıydı bu demokrasi yarım demokrasi milletin temsilcisinin diil de kendisinin seçmesi tam doğru olurdu. ben olumsuz buluyorum yönetim tamamen akpye geçmesi ülkenin başına gelen en büyük beladır bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah Gül senelerdir dişişleri bakanlığı görevini yaptı. Ve bu dönem zarfında Dişişleri politikamızda hangi başarıya imza atmıştır? Kıbrıs politikası iflas, AB politikası iflas, Irak politikası iiflas, Türkmen politikası iflas v.s iflas. Dış politikamız onun döneminde yerle bir olmuştur. Na hazindirki onun bu başarısız politikaları yüzünden ( bunda AKP ninmde payıvar) kıçı kırık Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuştur.
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yıldızı AKP iktidarı
    ile birlikte parladı.
    1995 yılında Vakıflar Bankası'na müfettiş yardımcılığı ile göreve başlayan Serhat ve Serdar Satoğlu kardeşler 2002 yılında iktidara gelen AKP'nin o dönemki Başbakanı Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çıktılar.
    Müfettiş yardımcılığı görevinden sonra yükseldiği müfettişlikten Vakıf Yatırım A,Ş'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoğlu aynı kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeşi Serhad Satoğlu ise sonra Vakıfbank'ın New York şubesi genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.
    Satoğlu kardeşler gerek bankada gerekse Vakıf Yatırım A.Ş'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaş alıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÇANKAYA hiç kimsenin şahsi malı değildir. Geçmiş cumhurbaşkanlarından ne farkı var bence artıları daha fazla. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah Gül senelerdir dişişleri bakanlığı görevini yaptı. Ve bu dönem zarfında Dişişleri politikamızda hangi başarıya imza atmıştır? Kıbrıs politikası iflas, AB politikası iflas, Irak politikası iiflas, Türkmen politikası iflas v.s iflas. Dış politikamız onun döneminde yerle bir olmuştur. Na hazindirki onun bu başarısız politikaları yüzünden ( bunda AKP ninmde payıvar) kıçı kırık Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuştur.
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yıldızı AKP iktidarı
    ile birlikte parladı.
    1995 yılında Vakıflar Bankası'na müfettiş yardımcılığı ile göreve başlayan Serhat ve Serdar Satoğlu kardeşler 2002 yılında iktidara gelen AKP'nin o dönemki Başbakanı Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çıktılar.
    Müfettiş yardımcılığı görevinden sonra yükseldiği müfettişlikten Vakıf Yatırım A,Ş'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoğlu aynı kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeşi Serhad Satoğlu ise sonra Vakıfbank'ın New York şubesi genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.
    Satoğlu kardeşler gerek bankada gerekse Vakıf Yatırım A.Ş'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaş alıyorlar.

hahaha birisi hemen herseye VETO ederse ne yapsinlar garibanlar.....

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri