Sayın Abdullah Gül Allah ın izni ile bütün herkesi şaşırtacaktır. Destek veren bizler de vermeyen vatandaşlar da şaşıracağız. Nasıl CUMHUR başkanı olunur görücez. ALLAH yardımcısı olsun. Yolunu açık etsin.
Teşekkur: 0
Olumlu
Olumsuz
Sayın Abdullah Gül Allah ın izni ile bütün herkesi şaşırtacaktır. Destek veren bizler de vermeyen vatandaşlar da şaşıracağız. Nasıl CUMHUR başkanı olunur görücez. ALLAH yardımcısı olsun. Yolunu açık etsin.
cumhur başkanına kavuştu allah utandırmasın
selam
demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, toplumun bir arada yaşama kuralıdır.
Bence medyada millete korku pompalayanlar hortumları kesilenler. Meydan artık hırsızların arsızların değil. Seçmenin yarısı oy verdiğine göre Abdullah Gül bu milletin cumhurbaşkanı. Beğenmeyen beğenmez, ama hiç kimsede AKP nin Cumhurbaşkanı diyemez. Matematiksel olarakta bunu idda etmek saçmalık. Ezberler bozuldu artık. Toplumun gerisinde kalmanın alemi yok.
ve maalesef bazı kafalar bunlara oy verenleri halktan bile saymıyor ama bilmiyorki aynı halktan kendside oy istedi oy için olmayacak şeler vaat etti bu halk okadar cahil ve bilincsiz olsaydı onlara itibar ederdi
geçti artık odevirler battıklarını görüyorlar yapacakları başka şey yok zanlarla cabalarla uydrmalarla ortalığı karıştırıp nemalanmak istiyorlar ama bilsinlerki dahada batacaklar ve boğulacaklar
Bu millet bu kadar niye korkuyor anlamıs değilim. Bence Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bu mevkiyi hakederek glmiştir. insanlar neden önüne taş koymaya çalışıyorlar hala anlamıyorum. Buncan önceki Cumhur başkanlarında ortaya çıkmayan maddeler kanunlar bunlarda ortaya çıktı. herkes keser gibi rabbena hep bana diyorlar. biraz testere gibi olalim (biraz sana biraz bana). Seçim dediler hüsrana ugradilar. Referandum dediler Giderayak Basbakana Cumhurbaskanı Sezer Aman referandumu Çekelim, dedi Başbakan hayır bunu siz istediniz bizde halka sunacağız Dedi. Bence Abdullah Gül Görevnin layikiyle yürütecektir. Sonuna kadar Yanınızdayiz. Allah Yar ve yardımcısı olsun
Olumsuz diyorum zira başka her hangi bir yorum yazmıyıda doğru bulmuyorum nedenini çok yakında hep beraber göreceğiz ülkemim tüm kurumlarında köklü bir değişiklik başlayacak ve sonucu anayasanın değişimi ile beraber hepimiz yaşayacağız.
Artık o zaman gülüm benimi mi söyleriz,Yinede şahlanıyor aman kolbaşının yandımda kır atı'nı mı dinleriz hap beraber göreceğiz.
neden olumsuz
senin ahmet necdet sezer den demi kötü yapar
solcularin islerine gelmeyene demokrasi islerine gelince bosver
ya oldugun gibi görün ya görpndügün gibi ol
biz nasil ahmet necdeti cumhurbaskani olarak kabul ettiysek
örümcek beyinlilerde kabul edecek ya edecek
ya seve seve ya seve seve
bunun lami cimi yok
TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri