REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
175 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence medyada millete korku pompalayanlar hortumları kesilenler. Meydan artık hırsızların arsızların değil. Seçmenin yarısı oy verdiğine göre Abdullah Gül bu milletin cumhurbaşkanı. Beğenmeyen beğenmez, ama hiç kimsede AKP nin Cumhurbaşkanı diyemez. Matematiksel olarakta bunu idda etmek saçmalık. Ezberler bozuldu artık. Toplumun gerisinde kalmanın alemi yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve maalesef bazı kafalar bunlara oy verenleri halktan bile saymıyor ama bilmiyorki aynı halktan kendside oy istedi oy için olmayacak şeler vaat etti bu halk okadar cahil ve bilincsiz olsaydı onlara itibar ederdi
    geçti artık odevirler battıklarını görüyorlar yapacakları başka şey yok zanlarla cabalarla uydrmalarla ortalığı karıştırıp nemalanmak istiyorlar ama bilsinlerki dahada batacaklar ve boğulacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu millet bu kadar niye korkuyor anlamıs değilim. Bence Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bu mevkiyi hakederek glmiştir. insanlar neden önüne taş koymaya çalışıyorlar hala anlamıyorum. Buncan önceki Cumhur başkanlarında ortaya çıkmayan maddeler kanunlar bunlarda ortaya çıktı. herkes keser gibi rabbena hep bana diyorlar. biraz testere gibi olalim (biraz sana biraz bana). Seçim dediler hüsrana ugradilar. Referandum dediler Giderayak Basbakana Cumhurbaskanı Sezer Aman referandumu Çekelim, dedi Başbakan hayır bunu siz istediniz bizde halka sunacağız Dedi. Bence Abdullah Gül Görevnin layikiyle yürütecektir. Sonuna kadar Yanınızdayiz. Allah Yar ve yardımcısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olumsuz diyorum zira başka her hangi bir yorum yazmıyıda doğru bulmuyorum nedenini çok yakında hep beraber göreceğiz ülkemim tüm kurumlarında köklü bir değişiklik başlayacak ve sonucu anayasanın değişimi ile beraber hepimiz yaşayacağız.
    Artık o zaman gülüm benimi mi söyleriz,Yinede şahlanıyor aman kolbaşının yandımda kır atı'nı mı dinleriz hap beraber göreceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
    TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevenugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
    TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
    altına imzamı atarım...
    ercan akman:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı uğurlu olsun gayet olumlu seçim selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende olumsuz buluyorum.yasama,yargı,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzlukları yaşayınca anlarız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence olumludanda öte sayin GÜL den daha iyi birisi cok zor bulunurdu vatana millete
    hayirli ugurlu olsun. diyorsun şu yaşadıgımız ülkemizde ne cevherler var . ama BAŞBAKANIMIZ bunu gurur meselesi yaptı . inşallah ülkemizi ırak veya iran yapmazlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tatlılıkla olmadı belki ama bunun sebebi tamamen denis baykaldır.Halk seçsin dedi tamam halk seçsin denildi kıvırdı.Erken seçim olsun dedi tamam dediler kıvırdı Asena yı geçti yahu.Bir yerlere yüzecekti yüzmeyi unutmuş.Sayın Abdullah GÜL dış işleri görevinde kendini ispatladı.Bu ayrıca halkın çoğunluğunu temsil eden bir görüştür.Yani gene halk seçmiş oldu Cumhurbaşkanını.Ülkemize Hayırlı uğurlu olsun.

Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri