bence hiçte iyi olmadı artık bu ülkede asla sıkıntım var demesın şiz seçtiniz sizler katlanacaksınız bekleyelım ve birlikte görelim allah mılletımıze zevalvermesın damalarımızdakı kan halen asil
Olumlu
Olumsuz
bence hiçte iyi olmadı artık bu ülkede asla sıkıntım var demesın şiz seçtiniz sizler katlanacaksınız bekleyelım ve birlikte görelim allah mılletımıze zevalvermesın damalarımızdakı kan halen asil
bence bugüne kadar seçilmiş en kötü çumhurbaşkanı olacaktır balıkkesir eski akp milletvekilinin belgeleriyle yapılan yolsuzlukları sunduktan sonra ben akp hükümetinden hiçbirşey beklemiyorum sezer gibi bi cumhurbaşkanınında gelecegini sanmıyorum hangi haysiyetli akp milletvekili kendisinee bırakılan 46 trilyon parayı maliyeye bırakıp gider onlar türkiyeyi özelleştirme adı altında yapılan ihalelerin %76 sinda usülsüzlük yapılmı gerisini siz düşünün
GÜL gibi adam daha iyisini 2014 de bulunur artık göbeğini kaşıyan adamların %47 lik iktidarı bu vatana millete hayırlı olmasını diliyorum.Gülen yüzü ile ülkemizin yeni imajı olacak ve de çok çok iyi olacaktır.
Emin Çölaşan,Bekir Çoşkun gibiler artık 2024 e kadar bu ülkeye uğramasınlar,artık şansları kalmadı bu milleti aşağılamanın ne demek olduğunu gösterdik ve demokrasimiz kazandı.
hayirli ve ugurlu olsun ,vatan ve millet icin.
bana gore adalet yolunu buldu ve sayin Gul cumhur baskani oldu.
geriye bakmayalim lutfen,dunya degisiyor hergun, 80 yil evvel Ataturk sunu dedi bunu dediyle yasamayi bir kenara birakalimda onumuze bakalim.
Turkiyede su ana kadar demokrasi denen bir sey yoktu ,cunku asker her zaman masaya yumrugunu vururdu,ve herkes susardi.ama helal olsun bu hukumet korkmadan yoluna devam etti . insallah anayasa degisir ve herkes istedigi gibi yasar.turkiye simdiye kadar belli bir kisimin ellindeydi,ve bunlar Ataturkun arkasina saklanip turkiyeyi kotuye goturduler.
bana gore vatana ve millete hizmet etmeyenler ,vatan hayini dirler.
turkiyeyi kac defa batirdirlar ama o zaman kimseden bir laf yoktu......
daha cok soylemek isterimde ama bazilari uzmussem hakkinizi hellal edin.
Allaha amanet olun
saygilarimla fransa dan sedat
gayet olumlu buldum çok iyi bir cumhurbaşkanı olacağını umuyorum
işte cumhurun başkanı
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri