REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 4/18 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
175 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiçte iyi olmadı artık bu ülkede asla sıkıntım var demesın şiz seçtiniz sizler katlanacaksınız bekleyelım ve birlikte görelim allah mılletımıze zevalvermesın damalarımızdakı kan halen asil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bugüne kadar seçilmiş en kötü çumhurbaşkanı olacaktır balıkkesir eski akp milletvekilinin belgeleriyle yapılan yolsuzlukları sunduktan sonra ben akp hükümetinden hiçbirşey beklemiyorum sezer gibi bi cumhurbaşkanınında gelecegini sanmıyorum hangi haysiyetli akp milletvekili kendisinee bırakılan 46 trilyon parayı maliyeye bırakıp gider onlar türkiyeyi özelleştirme adı altında yapılan ihalelerin %76 sinda usülsüzlük yapılmı gerisini siz düşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı sevenugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
    TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
    bütün kalbimle katılıyorum hiç bir zaman benim cumhur başkanım olmayacak asla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GÜL gibi adam daha iyisini 2014 de bulunur artık göbeğini kaşıyan adamların %47 lik iktidarı bu vatana millete hayırlı olmasını diliyorum.Gülen yüzü ile ülkemizin yeni imajı olacak ve de çok çok iyi olacaktır.
    Emin Çölaşan,Bekir Çoşkun gibiler artık 2024 e kadar bu ülkeye uğramasınlar,artık şansları kalmadı bu milleti aşağılamanın ne demek olduğunu gösterdik ve demokrasimiz kazandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayirli ve ugurlu olsun ,vatan ve millet icin.
    bana gore adalet yolunu buldu ve sayin Gul cumhur baskani oldu.
    geriye bakmayalim lutfen,dunya degisiyor hergun, 80 yil evvel Ataturk sunu dedi bunu dediyle yasamayi bir kenara birakalimda onumuze bakalim.
    Turkiyede su ana kadar demokrasi denen bir sey yoktu ,cunku asker her zaman masaya yumrugunu vururdu,ve herkes susardi.ama helal olsun bu hukumet korkmadan yoluna devam etti . insallah anayasa degisir ve herkes istedigi gibi yasar.turkiye simdiye kadar belli bir kisimin ellindeydi,ve bunlar Ataturkun arkasina saklanip turkiyeyi kotuye goturduler.
    bana gore vatana ve millete hizmet etmeyenler ,vatan hayini dirler.
    turkiyeyi kac defa batirdirlar ama o zaman kimseden bir laf yoktu......
    daha cok soylemek isterimde ama bazilari uzmussem hakkinizi hellal edin.
    Allaha amanet olun
    saygilarimla fransa dan sedat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevenugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düşünceleri ile var olmuştur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi değillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacakları da gerçek değildir
    TSK var olduğu müddetçe TC vardır TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dır ve mutlaka allah tarafından cezalandırılacaklardır
    bence siyaset yapıyorsunuz bu millet söyleyeceği sözü sandıkta söyledi
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turhan74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tatlılıkla olmadı belki ama bunun sebebi tamamen denis baykaldır.Halk seçsin dedi tamam halk seçsin denildi kıvırdı.Erken seçim olsun dedi tamam dediler kıvırdı Asena yı geçti yahu.Bir yerlere yüzecekti yüzmeyi unutmuş.Sayın Abdullah GÜL dış işleri görevinde kendini ispatladı.Bu ayrıca halkın çoğunluğunu temsil eden bir görüştür.Yani gene halk seçmiş oldu Cumhurbaşkanını.Ülkemize Hayırlı uğurlu olsun.
    sonunda demokrasi kazandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı resat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende olumsuz buluyorum.yasama,yargı,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzlukları yaşayınca anlarız.
    arkadaşım yasama yütrütme tamam şu anda akp nin elinde de yargının akp de olduğunu kim söledi lütfen biraz daha dikkatli yorum yapın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gayet olumlu buldum çok iyi bir cumhurbaşkanı olacağını umuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte cumhurun başkanı
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Sayfa 4/18 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri