Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 4/18 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
175 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı resat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende olumsuz buluyorum.yasama,yargı,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzlukları yaşayınca anlarız.
    arkadaşım yasama yütrütme tamam şu anda akp nin elinde de yargının akp de olduğunu kim söledi lütfen biraz daha dikkatli yorum yapın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence olumludanda öte sayin GÜL den daha iyi birisi cok zor bulunurdu vatana millete
    hayirli ugurlu olsun. diyorsun şu yaşadıgımız ülkemizde ne cevherler var . ama BAŞBAKANIMIZ bunu gurur meselesi yaptı . inşallah ülkemizi ırak veya iran yapmazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milletine uzak,nasıl yaşadığını bilmeyen,mukaddessatlarını anlamayan,laiklik paranoyasına girmiş,sadece bulundukları mevki ve rantı düşünen,daraldıklarındada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasına saklanan,sivil hayattaki bazılarına inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakınca,mili,maddi,manevi değerlerimize bakınca,TSK nın çekincelerine ve onun zamanında(dışişleri bakanı) askerimin başına çuval geçirildiğini,şehitlerin gözyaşı seliyle defnedildiğini,tam bağımsızlığın milli duygulardan yoksun bir şekilde ipotek edildiğini görünce olumsuz buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aynen arkadaşım

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    milletine uzak,nasıl yaşadığını bilmeyen,mukaddessatlarını anlamayan,laiklik paranoyasına girmiş,sadece bulundukları mevki ve rantı düşünen,daraldıklarındada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasına saklanan,sivil hayattaki bazılarına inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakınca,mili,maddi,manevi değerlerimize bakınca,TSK nın çekincelerine ve onun zamanında(dışişleri bakanı) askerimin başına çuval geçirildiğini,şehitlerin gözyaşı seliyle defnedildiğini,tam bağımsızlığın milli duygulardan yoksun bir şekilde ipotek edildiğini görünce olumsuz buluyorum
    İçimdeki duyguların tamamını bir nefeste anlatmışsın. Kutlarım. katılıyorum. destekliyorum. Bunu bir milli görüşçü olarak yapıyorum. saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemiz çoğunluk demokrasisi esasına göre yönetilir....beğenelim yada beğenmeyelim şu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman sağlıklı sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayır...sayın gül'de çoğunluk demokrasisi sisteminin getirdiği hatalardan biridir...meclis bu kararı verdi,genel seçim sonuçlarını esas alırsak halkta seçseydi aynı sonuç olacaktı....dolayısıyla bunu kabullenmek durumundayız...ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkemiz çoğunluk demokrasisi esasına göre yönetilir....beğenelim yada beğenmeyelim şu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman sağlıklı sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayır...sayın gül'de çoğunluk demokrasisi sisteminin getirdiği hatalardan biridir...meclis bu kararı verdi,genel seçim sonuçlarını esas alırsak halkta seçseydi aynı sonuç olacaktı....dolayısıyla bunu kabullenmek durumundayız...ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....
    arkadaşım herkesin kendine göre görüşü var bu senin düşüncen,
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım herkesin kendine göre görüşü var bu senin düşüncen,
    e heralde benim düşüncem...mesajı başkası yazdıda yanında bulletfromhell yazıyo değil....ben yazdım ve benim fikrim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

of be dunya varmis isimiz gucumuz gul cumhurbaskani olsunmu olmasinlami gececekti yazik adamcagiz illede olacam diye agladi durdu birak olsun yav bir de su hakan sukur de rekorlari kirmak icin gerekli olan bir kac golu atsa da ondan da kurtulsak ne bu yav bir gul bir sukur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    of be dunya varmis isimiz gucumuz gul cumhurbaskani olsunmu olmasinlami gececekti yazik adamcagiz illede olacam diye agladi durdu birak olsun yav bir de su hakan sukur de rekorlari kirmak icin gerekli olan bir kac golu atsa da ondan da kurtulsak ne bu yav bir gul bir sukur
    helal olsun kardeş valla...hakkaten çok güzel özetlemişsin durumu...nedir kardeşim şu takunyacılArdan çektiğimiz yaw.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler ya cumhuriyet rejimi ve laiklik yada abdullah gül tercihinizi yapın, herşeyde demokrasinin arkasına sığınmayın, işinize gelince demokrasi gelmeyince demokrasi yanlış oooooh ne güzel valla,körü körüne cumhur başkanını buldu ya da hayırlı olsun falan gibi saçma sapan laflar söylemeyin, ahmet necdet sezer cumhur başkanı değilmiydi, en iyilerinden biriydi hatta, PEK DEĞERLİ SAYYYYYYYYYYYIN TAYyip in fakire fukaraya verdiği iki kilo bulgura sattınız oylarınızı, adamın hükümeti boyunca hep eldeki yendi devlet kuruluşları satıldı ve paraları yendi, şimdi de gül başa geçti tam oldu, artık istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz ama er geç anlaycaksınız nasıl bi yanlış içinde olduğunuzu umarım çok geç olmaz bu, saygılarımla

Sayfa 4/18 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri