REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
175 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum...

yazdığın bu cümleden bahsediyorum ,sen böyle düşünüyorsun diye herkes böyle düşünecek değil,
    e heralde...herkes benim gibi düşünseydi herkesin adı bulletfromhell olurdu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    e heralde...herkes benim gibi düşünseydi herkesin adı bulletfromhell olurdu....
    çogunluk benimgibi düşündüğü için benden başka kimsenin adı teknisyen101 olmadı
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    farkeden bişey yokki,hepiniz aynı ağızdan çıkma basma kalıp lafları konuşuyorsunuz....önemli olan düşünce olarak özgün bi isim kazanabilmektir...forumdaki nick ismini kastetmemiştim ben....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    farkeden bişey yokki,hepiniz aynı ağızdan çıkma basma kalıp lafları konuşuyorsunuz....önemli olan düşünce olarak özgün bi isim kazanabilmektir...forumdaki nick ismini kastetmemiştim ben....

kardeş sana kolay gelsin, herkesin görüşüne saygı duymak lazım,

kolay gelsin
    :45:
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (31-08-2007 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: ....
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylemişsin teknisyen101 çoğunluk senin gibi düşünüyor kardeş sonuna kadar seni destekliyorum
    vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun saygılar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru söylemişsin teknisyen101 çoğunluk senin gibi düşünüyor kardeş sonuna kadar seni destekliyorum
    vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun saygılar:45:

:45::45::45::45::45:

Alıntı TUNCAY YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdiye kadar söylenenler söylendi, şimdiden sonra saygı duymak hayırlı olsun demekden başka bişey denmez, denmeside doğru olmaz, sonuçta T.C devleti cumhurbaşkanı

:45::45::45:
    Konu umuter tarafından (31-08-2007 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda mesaj yazma
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn.Abdullah gül yıllarca siyaset yapmış biri ve ben hiç bir negatif tarafını görmedim...Laik Atatürkçü bir insanım sırf eşi başörtülü diye açıkçası isyan bayrağı çekmeye gerek yok en nihayetinde eşide bir Türk vatandaşı ve Laik Atatürkçü bir insan... Gayet olumlu karşıladım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdiye kadar söylenenler söylendi, şimdiden sonra saygı duymak hayırlı olsun demekden başka bişey denmez, denmeside doğru olmaz, sonuçta T.C devleti cumhurbaşkanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel oldu ama inşallah tayyip başbakanlıkta yaptığı gibi tahtı 1-2 ay sonra devir almaz.eğer böyle olursa halimiz kötü olur.ama genel olarak abdullah gül haketmişti ve gerçekten güzel oldu.ülkemizin durumunun çok çok iyi olacağını ümit ediyorum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu polemiğe ve karşılıklı tartışmaya dönüştürmeyelim lütfen..!

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri