Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
175 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş öncekilerinide gördük
    vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun:45:
    yanlış anlaşıldı heralde...arkadaşın fikrini değil,düşündüğünü korkusuzca ,bodoslama söylediği için alkışladım onu...cesareti için..böyle bodoslama konuşan insanları severim ben...yoksa sayın gül için öyle bir iddiada bulunmam,bulunamam,çünkü herhangi bir kanıtım yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında icraatın başına bütün bu öfkeler yani hükümete yani tayyip erdoğana fakat zılgıtı yiyen abdullah gül..nedeni %47 gibi halkın oyuyla ikinci kez başbakanlık koltuğuna oturan rte'ye artık söylenecek bir hakaret bulamayan devletten geçinen mahluklar,başbakanlık koltuğundan sonra c.başkanlığı koltuğunuda akp'ye kaptırma telaşıyla haftalardan beri yaptıkları yaygara hakaret küfürün nedeni,aslında hepsi biliyorki eleştirdikleri abdullah gül gibi birinin kendi aile efratında bile zor bulunan bir kişilik olduğu..ağızlarına sakız yapıp aylarca söyledikleri laiklik cumhuriyet atatürk değerlerinin arkasına gizlenip çıkarları uğruna çeşitli entrikalar çeviren kesimlerin foyaları meydana çıkacak telaşı olmasın bu....bu ülkeyi 80 yıldır biz atatürkçüyüz biz laikiz biz cumhuriyetçiyiz diyenler yönetti takdir sizlere ait varsın 10 yılda dinci dediğiniz kesim yönetsin....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adi üstünde Sadece Ve Sadece Gül Insan çpk Sevdiği Ve Değer Verdiği Birine Gül Alir Buda O Gülden Işte Ahmet Necdet Sezerd'en Daha Iyi Olacaği Halki Kucaklayacaği Kesin.ve Halkin % 47 Oyla Gelen Bir Iktidarin Dişişleri Bakani Olduğunu Unutmayin Lütfen.bu ülkede Demokrasiden Bahsediyorsak Halkin Iradesine Saygi Duymaktan Başka Bir Alternatif Yok."hayirli Olsun Gül Bize"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en doğrusu
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende olumsuz buluyorum.yasama,yargı,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzlukları yaşayınca anlarız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokrasi geliyor galiba canım vatanıma
    Abdullah Gül layıkı ile yapacaktır cumhurbaşkanlıgını
    Vatana Millete hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok olumlu bir karar oldu ama akparti bünyesinde kalmadığı sürece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir İnatçılık Abidesi olarak orada durur. Buda Sadce AKP nin Cumhurbaşkanı olduğunu ilk uygulaması ile gösterdi o akşam sadece akp liler ile köşkte kutlama yaparak onayladıç
    arkaşım ben akp li degilim ama abdullah gül de yakışıyor cumhurbaşkanlıgına şuna inatçılık demeyelim de halkın kazanalımı diyelim bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istesekte istemesekte cumhur başkanımız oldu ama onaylamıyorum çünkü akp den kopamaz ve hiç inandırıcı değiller sözlerinin arkasında durmuyorlar uzlaşmacı olucaz diyorlar ama dayatmacılıktan vaz geçemiyorlar cumhuriyetle oynuyorlar inşallah benim gibi düşünenler yanılır hayırlı olsun ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
    şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaşama kuralıdır.
    toplumun bir arada düşüncelerini beğensek de meğnmesekde
    kimsenin giyimi kuşamı bir başkasının tekeli altında olmamalıdır
    insanlarımız pılajda gezer gibi sokakta çarşıda orda burda gezer
    kimsenin gıkı çıkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanın
    kuralları gibi giyinen insanlarımızı bazı kendini bilmezler bizden değil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    Konu f47xfenerli tarafından (01-09-2007 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri