REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorum yapmıyacagım hayrlı olsun.
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu mesajdan sonra isim ile dalga gecen,şahsa ait hakaret eden veya saygı ve sevgi çercevesini aşan mesajlar atan üyelerimiz için gereken yapılacaktır.Lütfen forum ve kişi hakları kurallarına uyalım birbirimize karşı saygılı olalım!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun baya olumluydu
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (01-09-2007 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sürekli değişime uğrayanlara güvenemem, dün dündür bugün başkadır demek bir kaos'tur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vahap66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu millet bu kadar niye korkuyor anlamıs değilim. Bence Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bu mevkiyi hakederek glmiştir. insanlar neden önüne taş koymaya çalışıyorlar hala anlamıyorum. Buncan önceki Cumhur başkanlarında ortaya çıkmayan maddeler kanunlar bunlarda ortaya çıktı. herkes keser gibi rabbena hep bana diyorlar. biraz testere gibi olalim (biraz sana biraz bana). Seçim dediler hüsrana ugradilar. Referandum dediler Giderayak Basbakana Cumhurbaskanı Sezer Aman referandumu Çekelim, dedi Başbakan hayır bunu siz istediniz bizde halka sunacağız Dedi. Bence Abdullah Gül Görevnin layikiyle yürütecektir. Sonuna kadar Yanınızdayiz. Allah Yar ve yardımcısı olsun
    burda korkan millet diil ki korkan belli kesimler. millet zaten seçimlerde kararını bildirdi.kendine yediremeyenler korkuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyin ve görün ;) Bugün zil takıp oynayanlar yarın ağlamaz inşallah ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sürekli değişime uğrayanlara güvenemem, dün dündür bugün başkadır demek bir kaos'tur.

ama zaman hızla değişiyor asıl önemli olan bu değişime ayak uydurabilmektir aksine hiç değişmeyenler daha tehlikelidir bence
    çünkü artık dünya küçüldü küçük bir köy haliini aldı herkes heryere anında ulaşabiliyor en uzak bi noktada olan bi olaydan anında bilgimiz oluyo ve zaman ekonomi zamanı ekonomi herşeyin önüne geçiyor büyük bi hızla ekonomik gücün varsa her yerde borun ötüyo yüzden kuru kuru tartışmalar yerine boş işlerle uğraşmak yerine herkesin bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için çalışması lazım

her 10 sene de bir yapılan darbeler yüzünden bu kadar geriye gitmiş bir ülkeyiz ve hala bugün bile askeri kışkırtıp darbe yapsın diye teşvik edenler doluu anlamıyorum ki bu işten ne çıkarları olacak?!?!?!?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama zaman hızla değişiyor asıl önemli olan bu değişime ayak uydurabilmektir aksine hiç değişmeyenler daha tehlikelidir bence
    çünkü artık dünya küçüldü küçük bir köy haliini aldı herkes heryere anında ulaşabiliyor en uzak bi noktada olan bi olaydan anında bilgimiz oluyo ve zaman ekonomi zamanı ekonomi herşeyin önüne geçiyor büyük bi hızla ekonomik gücün varsa her yerde borun ötüyo yüzden kuru kuru tartışmalar yerine boş işlerle uğraşmak yerine herkesin bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için çalışması lazım

her 10 sene de bir yapılan darbeler yüzünden bu kadar geriye gitmiş bir ülkeyiz ve hala bugün bile askeri kışkırtıp darbe yapsın diye teşvik edenler doluu anlamıyorum ki bu işten ne çıkarları olacak?!?!?!?
    değişime karşı esnek olmak başkadır,ben değiştim demek başkadır....herkes ,her fikir,her ideoloji zaman içerisinde ,günün şartlarına göre belli oranda esneyebilir,zamanı geldiğinde de o fikir,o ideoloji yok olur gider...iktidardakiler ben değiştim diyorlarsa ya yalan söylüyorlar yada bunların hocası olan necmettin erbakan'ın dediği gibi 'metamorfoz geçirdi bunlar...dün böyle konuşmazlardı...siyonizmin uşağı oldular'gibi bir durum söz konusudur...ikiside birbirinden rezalet bir durum...yoksa zaman içinde belli oranda esnemeler tabiiki onlardada oldu...yoksa özünde hepsi aynı....kendilerini ağır şekilde eleştiren hocaları gibi bunlarda arka planda dini sömürüyorlar hala daha.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten yazımda belirttim "hiç değişmeyenler daha tehikelidir"diye 70 milyona yakın nüfusu olan ülkemizde yaşayan insanlar salak ya da aptal olmadıklarına göre değişimleri çok iyi farkedebiliyorlar ve buna göre oy kullanarak seçimlerini yapıyorlar eğer böyle olmasaydı hocaları baraj sınırının altında kalıren talebeleri barajı geçemez di ve bunun gibi bir çok parti de lider ya da kadro değiştirmelerine rağmen baraja takılmazlardı demek ki bu insanlar bi şeyleri görüyorlar değerlendiriyorlar ve ona göre karar veriyorlar bu demek değildir ki başa getirdiklerini geri indirmezler !! onu da yeri geldiğinde aynen yaparlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amenna...ancak kesin olan şu ki bunlarda değişmediler.....hala aynı kafadalar....

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri