Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yapma allah aşkına

Alıntı ustuni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istesekte istemesekte cumhur başkanımız oldu ama onaylamıyorum çünkü akp den kopamaz ve hiç inandırıcı değiller sözlerinin arkasında durmuyorlar uzlaşmacı olucaz diyorlar ama dayatmacılıktan vaz geçemiyorlar cumhuriyetle oynuyorlar inşallah benim gibi düşünenler yanılır hayırlı olsun ne diyelim
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanına koyda söyle ama... ayrımcılık yaptımı yapmadımı? başıörtülü anaları resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o anaların evlatları şehit düştümü düşmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaşmacımı olurdu yoksa bildiğinimi okurdu? yapmayın böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaşkanlığı yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta başkası olsa idi anormal olurdu. Bence halka rağmen o olmadı denirdi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zort pırt anket yapılmazki ....
    Üyelerin anketlere katılma gibi zorunluluğu yok.. beğenmiyorsanız katılmazsınız olur biter..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart o yanlış ama sen doğru söylüyorsun öylemi

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...
    senin giydiğin blue jean kimin dayatması acaba?
    Dinen illede şunu giyeceksin diye bir kural yok. erkekler dizlerinin üstü belinin aşağısını kapatacak, kadınlarda el bileklerinden ayak bileklerine kadar birde saçları gözükmeyecek şekilde başını kapatacak.(vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak şekilde) bunu ister arap-emevi kıyafeti ile yap.ister bayıldığın avrupa kıyafetleri ile yap. istersen hintlilerin kıyafetleri ilede yapabilirsin. nasıl istiyorsan öyle yap. kimse sana illede arap kıyafeti giyeceksin diye dayatmıyor. o dayatmalar kılık kıyafet devriminde olmuş. artık geçti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp nin aldığı oylara ve abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığını olumlu karşılayanların çokluğuna bakınca aziz nesin'in milletimiz için söyledikleri aklıma geliyor ve acı acı bir gülümsemeyle ne kadar da haklıymış diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart destek

Alıntı sedatb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
    cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
    simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
    turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
    ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
    ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
    bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
    ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
    bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
    neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
    muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
    unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
    yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .

hakkinizi hellal uzmussem
    saygilarimla fransa dan sedat
    sonuna kadar katılıyorum.destekliyorum. doğru söze diyecek yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz...yorumsuz...zaman gösterecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herşey ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zırt pırt anket yapılmazki ....
    biz zırt pırt anket yaparız ama siz katılmayabilirsiniz kimseyi zorlamıyoruz isteyen oy verir istemeyen vermez
    biraz daha duyarlı olalım lütfen!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Anket hakkında.

Bu ülkede laiklik kavramı ile ilgili bir problem vardır. Sadece laiklik değil atatürkçü düşünce, kemalizm vs. Bunu açıkça dile getirmesekte var kardeşim bu problem.
    Niye kendimizi kasıp saklıyoruz ki? Ha açıkça söylersen kanun gereği hapsi boylarsın. ama ben hakaret etmeden tarifini yapmak istiyorum. nedenini anlatmak istiyorum. Gül iyimi kötümü? akp iyimi kötümü??? bu sürüp gider.
    1-Kemalist düşünce denilen sistem islama uygunmudur?
    2-Laiklik islama uygunmudur?
    3-Atatürk ilke ve inkılapları islama uygunmudur?

4-islamın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
    5-imanın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
    6-İslam dini için farz ve sünnetlerin tamamı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?

bu sorulara evet cevabı verebildiğimiz takdirde gülüde baykalıda tayyipi de gönül rahatlığı içerisinde cumhur başkanı yapar hep beraber destekleriz. chp nin merkezine ziyarete gidip çay içeriz. chp lilerde akp ile beraber mangala gidebilirler. kimse diğerine kafir , takunyalı gibi laflar etmez.
    Eğer bir sistem 80 küsür yıl boyunca kendini korumak için hala alarm vaziyetinde ise, hala şüpheleri var ise o sistemde sorun vardır arkadaş. 80 yıl önceki nesiller artık yok. üzerinden kaç nesil geçti. şimdiki nesilde hala o sistemi eleştiriyor sıkıntılar çekiliyorsa bir bakmak lazım. öyle değilmi? yeni bir araba yapıyorsun ama araba habire tekliyor. sürücüsüni değiştiriyorsun ama yine tekliyor. ee artık kaputu açıp içine bakmak gerekmezmi? isteyenin istediği gibi anlaması dileği ile allaha emanet olunuz. Her zaman derim. bu vatan bizim. başımıza ırak gibi bir gaile gelirse (ki allah korusun) mevzilerde sırtımızı birbirimize dayayacağız. ben milli görüşçü osman sırtımı bir chp li ekreme ve ya akp li sedata dayayacağım. çünkü onun kaybetmesi benim, benim kaybetmem onun kaybetmesi olacak. o şayet sırtına bana değilde vatan evlatları dışında başkalarına dayarsa işte o zaman herkes kaybeder.hoşçakalınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler ya cumhuriyet rejimi ve laiklik yada abdullah gül tercihinizi yapın, herşeyde demokrasinin arkasına sığınmayın, işinize gelince demokrasi gelmeyince demokrasi yanlış oooooh ne güzel valla,körü körüne cumhur başkanını buldu ya da hayırlı olsun falan gibi saçma sapan laflar söylemeyin, ahmet necdet sezer cumhur başkanı değilmiydi, en iyilerinden biriydi hatta, PEK DEĞERLİ SAYYYYYYYYYYYIN TAYyip in fakire fukaraya verdiği iki kilo bulgura sattınız oylarınızı, adamın hükümeti boyunca hep eldeki yendi devlet kuruluşları satıldı ve paraları yendi, şimdi de gül başa geçti tam oldu, artık istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz ama er geç anlaycaksınız nasıl bi yanlış içinde olduğunuzu umarım çok geç olmaz bu, saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum arkadaşımızın biri türkü söylemeden bahsediyor bence o arkadaşımız yanılacak ve görecek vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun saygılarımla

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri