Alıntı cengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?
paşam bea...Allah aşkına şu basma kalıp AKP matbaasından çıkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rızası için kendinizdende bişeyler koyun...yemin ediyorum şurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoğu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aşkına aynı şeyleri yazmayın....çok rica ediyorum....