olumlu buldum insanlıga hayırlı olur
insallah
Olumlu
Olumsuz
olumlu buldum insanlıga hayırlı olur
insallah
ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek
külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...
hak yerini buldu diyorum
Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .
hakkinizi hellal uzmussem
saygilarimla fransa dan sedat
hayırlısı olsun milletimize hep beraber görcez ya kötü olacak yada daha iyi olacak
sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
saygilarimla![]()
beyler bence olumsuz oldu ancak bu duum abdullah gülün kendi şahsıyla alakalı değil yani diğer partilerden veya dışarıdan abdullah gül aday olsaydı bu kadar yankı getirmezdi ve bence herkeste kabul ederdi ancak diretircesine yapılması inanların bazısını çok fazla yorum yapmaya itti. birde olumsuzluğu gördüğümüz kadarıyla askeri kesimide etkiledi ve tavır aldılar bu yüzden olumsuz bir hava oluştu tehlikeli durumların ortaya çıkması açıkçası beni karkutuyor inşallah abdullah gü bu durumların hepsinin üstesinden gelir ve herkezi şarşırtır. yapcak birşey yok vatana ve millete hayırlı olmasını dilemekten başka anketi yapmanızdan dolayı herkeze teşekkürler.
ben olumlu buluyorum. az buçuk tarih okuyan her insan inançsız toplumların nasıl yok olduğunu bilir. inşallah yanlış düşünen insanların temennileri gerçekleşmez
[BVatanna mıllete hayırlı ugurlu olsun fazla dıyecek bısey yok bırılerı yırtınıp duruyo ama konussunlar halk ıstedı ve oldu[/B]
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri