REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 9/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buldum insanlıga hayırlı olur
    insallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazım unutmayınki demokrasi yarın yine herkese lazım
    şahsa hürmetimiz yoksada makamına hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaşama kuralıdır.
    toplumun bir arada düşüncelerini beğensek de meğnmesekde
    kimsenin giyimi kuşamı bir başkasının tekeli altında olmamalıdır
    insanlarımız pılajda gezer gibi sokakta çarşıda orda burda gezer
    kimsenin gıkı çıkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanın
    kuralları gibi giyinen insanlarımızı bazı kendini bilmezler bizden değil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hak yerini buldu diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok daha neler...bide peygamber,mesih,derviş falan ilan edin adamı olsun bitsin....bu kadarda olmaz yaw....
    Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
    cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
    simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
    turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
    ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
    ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
    bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
    ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
    bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
    neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
    muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
    unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
    yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .

hakkinizi hellal uzmussem
    saygilarimla fransa dan sedat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun milletimize hep beraber görcez ya kötü olacak yada daha iyi olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    külliyen yanlış bi teori......sizin dinimizin gereği dediğiniz kıyafet stili arap-emevi karışımı bir safsatanın ürünü olan zorbalığın dayatmasıdır....yıllardır o arap-emevi uydurmasını din diye yutturmaya çalışanlar bugün maalesef iktidarda ve köşkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalısınız...iyi akşamlar...
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler bence olumsuz oldu ancak bu duum abdullah gülün kendi şahsıyla alakalı değil yani diğer partilerden veya dışarıdan abdullah gül aday olsaydı bu kadar yankı getirmezdi ve bence herkeste kabul ederdi ancak diretircesine yapılması inanların bazısını çok fazla yorum yapmaya itti. birde olumsuzluğu gördüğümüz kadarıyla askeri kesimide etkiledi ve tavır aldılar bu yüzden olumsuz bir hava oluştu tehlikeli durumların ortaya çıkması açıkçası beni karkutuyor inşallah abdullah gü bu durumların hepsinin üstesinden gelir ve herkezi şarşırtır. yapcak birşey yok vatana ve millete hayırlı olmasını dilemekten başka anketi yapmanızdan dolayı herkeze teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum. az buçuk tarih okuyan her insan inançsız toplumların nasıl yok olduğunu bilir. inşallah yanlış düşünen insanların temennileri gerçekleşmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[BVatanna mıllete hayırlı ugurlu olsun fazla dıyecek bısey yok bırılerı yırtınıp duruyo ama konussunlar halk ıstedı ve oldu[/B]

Sayfa 9/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri