1-düne kadar tsk nın yanında başbakanlık.tbmm başkanlığı cumhur başkanlığı ve anayasa mahkemelerinide duyuyorduk. şu an size göre (bize göre değil) sadece tsk kaldı dimi??? darbe yapar olur biter yanii??? demokrasiciler sizi
ayrıca tsk sadece senin dediğin gibi atatürk ilke ve inkılapları ile var olmamıştır. şu an o düşünceyi benimsemiş olabilir ama 2000 yıllık tarihe sahiptir. büyük türk hükümdarı mete nin türk ordusunu kurduğu tarihe kadar uzanır. bu asırlık güzelliği 80 yıla indiripte bizi kahretme.
2-tsk ya dil uzakmak allah nezdinde günahmıdır? günahdır...
faiz allah nezdinde günah mıdır??? günahdır...
içki allah nezdinde günahmıdır??? günahdır...
namaz kılmamak allah nezdinde günahmıdır? günahdır... (yada farz olan bir şeyi yapmadığın için borçlusundur)
kadınların başlarını ve vicutlarını örtmemesi günahmıdır? elbette günahdır...
doğrumu arkadaşım??? bazı günahları alıpta diğerlerini almaz eksik bırakırsan yararıda eksik olur.
bu saydıklarımı genel olarak düşünürsen lafın nereye gittiğini anlarsın. yani bir kişi yada kuruma laf etmek günah ama o kişi ve kurumun laf etmesi bazı ideolojik görüş adı altında allahın emir ve yasaklarına aykırı davranması ve davranılması yönünde zorlama yapmasıda günah. kamusal alan hikayeleri ile milletin dindar evlatlarının vergileri ve kanları ile yapılan binalara sokulmaması ikinci sınıf vatandaş statüsüne sokulması da günah.bunlardan bahsediyorum.
3-şu anki anayasa 80 darbesi ile ordu tarafından yazılmış anayasadır. sivil iktidarın bunu değiştirmesinden doğal bir şey olamaz. chp başa geçse idide o değiştirseydi. ama kısmet şimdikine imiş.
Not: Ben oyumu akp ye vermedim. kimse beni akp ci sanmasın. ben milli görüşçüyüm. erbakancı yanii.ama demokrasi gereği halkın bir kısmının seçilen partiyi hor görmesi hatta seçen kişileri bile halktan saymamasına katlanamam. O beğenmediğiniz halk akp ye değilde sizin partinize oy verse idi o zamanmı değerli olacaktı?? Milletin senin gibi düşünmemesi gayet normal. Bak benim gibi de düşünmemişler. Biz %2 de kaldık. milletin %98 i benim gibi düşünmüyor diye bende onlarımı halktan saymamayım. demokrasiyi savunan biri bunu hazmetmek zorunda. savunmayanlar demokrasiden dem vurmasın vesselam. gül iyimi kötümü bunu zaman gösterecek. İyi olursa sevinir kötü çıkarsa kahroluruz. vatan bizim vatan. sonunda zararlı isede hepimize karlı isede hepimize. allah hayırlı uğurlu bereketli eylesin. devlete millete zeval vermesin. amin.


Teşekkur:
Beğeni: 



Yer imleri