Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 16/18 İlkİlk ... 6789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel oldu halkın içinden biri bu memlekette sadece chp liler yaşamıyor bundan önceki
    cumhur başkanı sezer hiç bir zaman halkla iç içe olmamıştır daha doğrusu akpnin iktidar olmasını içene sindirememeştir ama millet öle söylemedi bu seçimlerde ne yazıyor mecliste egemenlik kayıtsız şartsız milletindir herkes buna saygı duyarsa hiç bir poroblem olmaz bu ülkede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satelcom arkadaşım biraz ayıp olmuymu insanlara hakaret etmek kimsenin hadine degil ne sana nede senin gibilere insanlar hür irade ile oy kullanmış ve seçmiştir.senin gibi düşünmeyenler hemen karalayın ayıptır ayıp. yarın seninle aynı düşüncede olan insanlar iktidara gelince sana karşı olanlarda aynı benzetmeyi yaparlar konuşamazsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimseye hakaret etmek için değil nitelemek için yazdım.kör'e kör demek hakaret etmek değildir.insanlarımızın düşünmeden muhakeme etmeden veya akp tayfasından rüşvet alarak(kömür-altın-gıda-cep telefonu) verdikleri oylar ile bu gün vatan elden gidiyor.ben insanların sorumsuzca ve düşüncesizce hareketleri karşısında bir vatansever-milliyetci olarak isyan ediyorum.kaldıki sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduğunu irdeleseniz daha iyi olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçimlerden bu yana 200 den fazla müşterimle konuştum anket yaptım kime oy verdiniz diye sordu.200 kişiden sadece 7 kişi akp ye oy verdim diyebildi.hiçbir seçim kurulu ve hiçbir anket bana akp nin %46-47 oy aldığını kabul ettiremez.Atatürk'ün dediği gibi (cebren ve hiyle ile bütün kaleleri zaptedilmiş......)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanına koyda söyle ama... ayrımcılık yaptımı yapmadımı? başıörtülü anaları resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o anaların evlatları şehit düştümü düşmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaşmacımı olurdu yoksa bildiğinimi okurdu? yapmayın böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaşkanlığı yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta başkası olsa idi anormal olurdu. Bence halka rağmen o olmadı denirdi.
    beyler lütfen gözünüzü açık ve olayları iyi tahlil edin.mhp+chp+akp+bbp hepsi ülkeyi satmak+özelleştirmek+yabancıya toprak satmak+ab ve abd'ye manda olmak yani ülkemizi ab+abd nin eyaleti yapmak hususunda uzlaşmışlardır.mesele başörtüsü türban meselesi değildir.dış borçlar 150 milyardolardan 450 milyar dolara çıkartıldı.telkom-tüpraş-petkim-seka ve şeker fabrikaları-erdemir-limanlar-havaalanları-bankalar ve daha neler neler satıldı.vatana ihanetin açık vesikası petrol yasası çıkartıldı.velhasılı bütün bu olanlara chp ve mhp ile bbp de evet diyor vatan satılıyor.son 5 yılda yabancılara satılan toprakların yüzölçümü 2 kıbrıs büyüklüğünde.neymiş müslüman-dindar cumhurbaşkanı imiş.müslüman vatanını satarmı?allah rızası için futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım.benim gördüğüm gerçekler bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Gül'lle gülecek ve O'nunla gurur duyacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conax71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    umarım dediğin gibi güllük gülistanlık olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı conax71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önemli olan Kimin seçildiği değil Seçilenlerin ne yapacağı. Bunun değerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doğru olur...

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 6789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri