REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 17/18 İlkİlk ... 789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Abdullahın Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesini Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?
    paşam bea...Allah aşkına şu basma kalıp AKP matbaasından çıkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rızası için kendinizdende bişeyler koyun...yemin ediyorum şurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoğu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aşkına aynı şeyleri yazmayın....çok rica ediyorum....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 51 yılda 15 başbakan o kadar da cumhurbaşkanı gördüm ne sözler verdiler fakir fukara nın karşısınaeğilerek geldiler dimdik ve kendi insanını sömürerek gittiler hep zenginlerin kuklası oldular ey zengiler ve c h p liler bırakında biz fakir köylü
    insanlarin cumhurbaşkanı olsun saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gariban sessiz çoğunluğa gül yeter malum kesim kendine göre birini seçsin
    O makama bir adamada bu kadarmı yakışır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hangi şehirdensin.

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seçimlerden bu yana 200 den fazla müşterimle konuştum anket yaptım kime oy verdiniz diye sordu.200 kişiden sadece 7 kişi akp ye oy verdim diyebildi.hiçbir seçim kurulu ve hiçbir anket bana akp nin %46-47 oy aldığını kabul ettiremez.Atatürk'ün dediği gibi (cebren ve hiyle ile bütün kaleleri zaptedilmiş......)
    üstadım seçimlerde benim kayınçom dyp için müşahid oldu. O senin gibi söylemedi. akp silip süpürmüş... nitekimde öyle oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sıkıntın var senin?

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paşam bea...Allah aşkına şu basma kalıp AKP matbaasından çıkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rızası için kendinizdende bişeyler koyun...yemin ediyorum şurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoğu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aşkına aynı şeyleri yazmayın....çok rica ediyorum....
    Mesajlarının hepsini okudum. Baştan kendi düşüncesidir dedim ama ortaya bir şey koymadan kendi tezini söylemeden karşı çıkıyorsun. Hadi karşı çıkmanıda anlıyacağım ama milletin dinini inancını küçümseyerek hatta imalı olarak hakaret vari bir uslupla yazı yazıyorsun? söylermisin sen şu yukarıdaki yazına kendinden ne koydun? Millet gülün cumhur başkanı olmasından dolayı duygularını dile getirmiş. senin gibi düşünmek zorundamı? senin doğru düşündüğünün kanıtı nedir? evvela onu söyle? bunlar ülkeyi sattı mı diyorsun. anlat göster... neresini sattı? bunlar israille işbirliği içindemi diyorsun?? bunuda göster? yılmaz zamanında kıvrıkoğlu paşa "bazıları doğarken yahudi düşmanı olarak doğuyor"diye dincileri suçlamıştı. haberin varmı bundan?? bende hiç hoşnut değilim israille saf tutmaktan. ama bu halkın iradesini kabullenmemek anlamına gelmez. millet istemişmi kardeşim? istemiş. öyle ise paşa paşa hazmedip gülü alkışlayacağız. ve hayırlı işler yapabilmesi için duacı olacağız. o kadar. GÜL yerine baykal seçilse idi-ki günahım kadar sevmem-onuda hazmedip onada dua cı olacaktık. senden ricam mesajlarında insanların dinlerini rencide etmeden yazılar yazmandır. sen inanmazsan inanma. seninki sana benimki bana. ben sana laf ediyormuyum sen şöyle inanıyorsun diye? sende laf etme. Siyasi düşüncelerini söyle.yaz. paylaşalım. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende olumsuz buluyorum.Bu bazı gurupların cumhuriyete karşı güc gösterisine döndü.Çok yazık Benim CUMURBAŞKANIMIN şaibesiz olmasını isterdim.Cumhuriyerin devrimlerine ödünsüz inanmasını ve uygulamasını isterdim.O makamda siyaseti asla istemem.Bu temennilerim iyi niyete kalıyor.o kadar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyem gücünü gösterdi artık top atsalarda yıkılmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her millet hakettiği gibi yönetilir. ama bu cumhur başkanlığı seçimi de milletvekilleri seçimi gibi ülke genelinde referandrumla yapılmalıydı bu demokrasi yarım demokrasi milletin temsilcisinin diil de kendisinin seçmesi tam doğru olurdu. ben olumsuz buluyorum yönetim tamamen akpye geçmesi ülkenin başına gelen en büyük beladır bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bırak bu işleri :))

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimseye hakaret etmek için değil nitelemek için yazdım.kör'e kör demek hakaret etmek değildir.insanlarımızın düşünmeden muhakeme etmeden veya akp tayfasından rüşvet alarak(kömür-altın-gıda-cep telefonu) verdikleri oylar ile bu gün vatan elden gidiyor.ben insanların sorumsuzca ve düşüncesizce hareketleri karşısında bir vatansever-milliyetci olarak isyan ediyorum.kaldıki sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduğunu irdeleseniz daha iyi olurdu.
    köre kör dersen hakaret olur bal gibi. "a m a" diyeceksin.
    fakat burada kör olan taraf senin bahsettiğin tarafmı bilinmez. çünkü o tarafta senin ve senin gibi düşünenleri kör zannediyor. sende benim sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduğunu irdele lütfen. saygılar...

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri