Alıntı ffgul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
AZİZ NESİN USTAYI rahmetle anıyorum.Ne güzel söylemiş usta bu ülkenin %75 i ..... dır.Demişti sonuna kadar katılıyorum.Adam olmaz bu millet.Belki bir asırda gelecek bir Dahiye bile sahip çıkmakta aciz bu millet.
Ve demiş ki içeride ve dışarıda dahili betbahların olacak... ŞAHANE BİR KELİME.Sanki bugünleri görmüş 1919 larda.Bu sefer kurtaracak Biriside çıkmassa bu ülke yandı Arkadaşlar yandı.
Sonu hiç ama hiç iyiye gitmiyor.
Size birkaç uygulama anlatayımda ufkunuz genişlesin;Avrupada en iyi özelleştirmeyi
yapan o somürgeci ingilizler ve sadece kamunun zarar eden kısmından %27 sini satmışlardır.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ BU akp hükümetiyle tarihinin en büyük özelleştirmelerini yaptı(adına ben peşkeh diyorum) Ve burası önemli kamunun %78 ini satmış durumda.Ayrıca buda yetmezmiş gibi yabancılara toprak satışı had safhada.örnek mi:alanya-->almanlara,örnekmi:fethiye--> fransızlara,örnek mi:antalya--> ruslara,örnek mi;hatay-->suriyelilere...evet liste uzayıp gidiyor.
Şimdi yukarıda lehte yazan arkadaslara soruyorum.Çanakkalede ve diğer cephelerde şehit olan insanlarımız yaşasalar şu anda,sizce ne düşünürlerdi.YAZIK YAZIK.ÇOOOK YAZIK.
Evet böyle bir gerçek var ortada ve çok üzülerek söylüyorum ülke çok kritik bir döneme girdi bu gidiş hiç iyi değil.Ne yazıkki bunu akp yaptı.özalın popilist anlayışını 1000 kat daha fazlasını yaparak.O nedenle Aziz Nesini sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca her zaman çoğunluğun dediği doğru demek değildir.1923'te koca bir ulus padişahlığa ve halifeliğe devam etmek istedi yalnızca bir kişi sistemi aklı ve ileri düşüncesiyle doğru sistemi kabul ettirdi.
O senin aziz nesin ustan ve onun gibi düşünenler bu memleketin %20 si bile degil kendi gibi düşünmiyen insanlar için onu demiş.oda milletin %75 degil %80 ni akıllı ve düşünüyor şer odaklarının piyonu olmuyor.ingiltereyide iyi oku dünyada hiç bir kamu yönetiminin satmadıgı demir yollarını ingiltere satmıştır.devlet sırtından gecinen asalakların barındıgı bankamatik memurları ve işcilerini bu millet daha ne kadar bakacak şişirilmiş kadroların türkiyeye faturası ne haberin varmı onları araştırda milliyetciligini görelim.yoksa onlardan birimisin yada akrabanmı var o avantacılardan ne adına bagırıyorsun.???tutturmuşunuz birde her zaman cogunlugun dedigi dogru degildir lafı azınlıkta olsan tek başınada olsan yaptıgının dogrulugunu ispat etmen şart.sonra korkma cüneyt abin var vatanı kurtarır %80 nin elinden verir %20 yönetsin böylesi daha demokratik olur degilmi