Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 10/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanýna koyda söyle ama... ayrýmcýlýk yaptýmý yapmadýmý? baþýörtülü analarý resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o analarýn evlatlarý þehit düþtümü düþmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaþmacýmý olurdu yoksa bildiðinimi okurdu? yapmayýn böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaþkanlýðý yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta baþkasý olsa idi anormal olurdu. Bence halka raðmen o olmadý denirdi.
    beyler lütfen gözünüzü açýk ve olaylarý iyi tahlil edin.mhp+chp+akp+bbp hepsi ülkeyi satmak+özelleþtirmek+yabancýya toprak satmak+ab ve abd'ye manda olmak yani ülkemizi ab+abd nin eyaleti yapmak hususunda uzlaþmýþlardýr.mesele baþörtüsü türban meselesi deðildir.dýþ borçlar 150 milyardolardan 450 milyar dolara çýkartýldý.telkom-tüpraþ-petkim-seka ve þeker fabrikalarý-erdemir-limanlar-havaalanlarý-bankalar ve daha neler neler satýldý.vatana ihanetin açýk vesikasý petrol yasasý çýkartýldý.velhasýlý bütün bu olanlara chp ve mhp ile bbp de evet diyor vatan satýlýyor.son 5 yýlda yabancýlara satýlan topraklarýn yüzölçümü 2 kýbrýs büyüklüðünde.neymiþ müslüman-dindar cumhurbaþkaný imiþ.müslüman vatanýný satarmý?allah rýzasý için futbol takýmý tutar gibi parti tutmayalým.benim gördüðüm gerçekler bunlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazým unutmayýnki demokrasi yarýn yine herkese lazým
    þahsa hürmetimiz yoksada makamýna hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaþama kuralýdýr.
    toplumun bir arada düþüncelerini beðensek de meðnmesekde
    kimsenin giyimi kuþamý bir baþkasýnýn tekeli altýnda olmamalýdýr
    insanlarýmýz pýlajda gezer gibi sokakta çarþýda orda burda gezer
    kimsenin gýký çýkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanýn
    kurallarý gibi giyinen insanlarýmýzý bazý kendini bilmezler bizden deðil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    Konu f47xfenerli tarafýndan (31-08-2007 Saat 23:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazým unutmayýnki demokrasi yarýn yine herkese lazým
    þahsa hürmetimiz yoksada makamýna hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaþama kuralýdýr.
    toplumun bir arada düþüncelerini beðensek de meðnmesekde
    kimsenin giyimi kuþamý bir baþkasýnýn tekeli altýnda olmamalýdýr
    insanlarýmýz pýlajda gezer gibi sokakta çarþýda orda burda gezer
    kimsenin gýký çýkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanýn
    kurallarý gibi giyinen insanlarýmýzý bazý kendini bilmezler bizden deðil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sedatb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    saygilarimla

bulletfromhell ortalýðý sen karýþtýrýyorsun ,önce millete saygýlý olmayý ögren dinimiz hakkýnda yazý yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sedatb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    saygilarimla
    sedatb arkadþým sana gereken cevabý vermiþ:45:

bulletfromhell ortalýðý sen karýþtýrýyorsun ,önce millete saygýlý olmayý ögren dinimiz hakkýnda yazý yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart o yanlýþ ama sen doðru söylüyorsun öylemi

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin giydiðin blue jean kimin dayatmasý acaba?
    Dinen illede þunu giyeceksin diye bir kural yok. erkekler dizlerinin üstü belinin aþaðýsýný kapatacak, kadýnlarda el bileklerinden ayak bileklerine kadar birde saçlarý gözükmeyecek þekilde baþýný kapatacak.(vücut hatlarýný ortaya çýkarmayacak þekilde) bunu ister arap-emevi kýyafeti ile yap.ister bayýldýðýn avrupa kýyafetleri ile yap. istersen hintlilerin kýyafetleri ilede yapabilirsin. nasýl istiyorsan öyle yap. kimse sana illede arap kýyafeti giyeceksin diye dayatmýyor. o dayatmalar kýlýk kýyafet devriminde olmuþ. artýk geçti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buldum insanlýga hayýrlý olur
    insallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hak yerini buldu diyorum

Sayfa 10/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri