Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 10/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DEMOKRASÝ=DEMOKRASÝ.................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AZÝZ NESÝN USTAYI rahmetle anýyorum.Ne güzel söylemiþ usta bu ülkenin %75 i ..... dýr.Demiþti sonuna kadar katýlýyorum.Adam olmaz bu millet.Belki bir asýrda gelecek bir Dahiye bile sahip çýkmakta aciz bu millet.
    Ve demiþ ki içeride ve dýþarýda dahili betbahlarýn olacak... ÞAHANE BÝR KELÝME.Sanki bugünleri görmüþ 1919 larda.Bu sefer kurtaracak Biriside çýkmassa bu ülke yandý Arkadaþlar yandý.
    Sonu hiç ama hiç iyiye gitmiyor.
    Size birkaç uygulama anlatayýmda ufkunuz geniþlesin;Avrupada en iyi özelleþtirmeyi
    yapan o somürgeci ingilizler ve sadece kamunun zarar eden kýsmýndan %27 sini satmýþlardýr.
    TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ BU akp hükümetiyle tarihinin en büyük özelleþtirmelerini yaptý(adýna ben peþkeh diyorum) Ve burasý önemli kamunun %78 ini satmýþ durumda.Ayrýca buda yetmezmiþ gibi yabancýlara toprak satýþý had safhada.örnek mi:alanya-->almanlara,örnekmi:fethiye--> fransýzlara,örnek mi:antalya--> ruslara,örnek mi;hatay-->suriyelilere...evet liste uzayýp gidiyor.
    Þimdi yukarýda lehte yazan arkadaslara soruyorum.Çanakkalede ve diðer cephelerde þehit olan insanlarýmýz yaþasalar þu anda,sizce ne düþünürlerdi.YAZIK YAZIK.ÇOOOK YAZIK.
    Evet böyle bir gerçek var ortada ve çok üzülerek söylüyorum ülke çok kritik bir döneme girdi bu gidiþ hiç iyi deðil.Ne yazýkki bunu akp yaptý.özalýn popilist anlayýþýný 1000 kat daha fazlasýný yaparak.O nedenle Aziz Nesini sonuna kadar katýlýyorum.
    Ayrýca her zaman çoðunluðun dediði doðru demek deðildir.1923'te koca bir ulus padiþahlýða ve halifeliðe devam etmek istedi yalnýzca bir kiþi sistemi aklý ve ileri düþüncesiyle doðru sistemi kabul ettirdi.
    Konu ffgul tarafýndan (01-09-2007 Saat 10:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

s.a ya arkadaslar benim anlayamadýgým biþi var !
    bana bi soleyin yaf bu ulke musluman layik demoktart bi ulkemi? pekala musluman lazyýk demokrat bi ulkeyse niye bu adam secilince bole bi kaus havasý yaratýlmaya calýsýyor? neden ? bence burada solcu gecinen pilastýk solcular olayda gaza geliyorlar dis guclerinde bu iþine geliyor abarttýkca abartýyorlar hem bu damýn secilmesinden rahatsýz olanlara bakýn hep koministolanlar !!! niye karýnlarý agrýyo ? bu ............. (siz anlayýn noktalardan) biz musluman bi ulkedeyiz ve ulkemele gurur duyuyorum !!! ve bi cumhur baskanýn esinin basý kapalý bu adam namaz kýlýyor yok bi sene hapis yattý diye ortalýgý ververiye verenler sizce kim ler?
    ben sahsen oyda verdim akp ye helal olsun ben inanclý insandan zarar gelecegine inanmiyorum ve secilmesinden mutluyum allaha c.c bu ortalýgý velveliye verenlere gerekekni yapar insallah (AMÝN)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dijitürk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ***********************.....
    Bir kere cok büyük terbiyesizlik yaptýgýnýz ne adýna olursa olsun.sevmeye bilirsiniz sevmek zorunda degilsiniz amma bu þekilde ne siyaset nede vatandaþlýk yapýlýr.her kes fikrini söylemekte özgür sizde söyleye bilirsin fakat kiþilere halkýn sectigi devlet büyüklerine hakaret bilmedigin konuda konuþmak.iþte bu olmadý senin ve senin gibi düþünenlerin sayýsý belli bu memlekette vatanýný bayragýný sýrf sizmi seviyorsunuz vatan bayrak namus babanýzýn tapulu malýmýda size miras kaldý sizden baþkasý sevemiyor.ben TC vatandaþý türküm diyen herkes milleti dini inancý meshepi ýrký ne olursa olsun bu ülkenin evladýdýr.bundan gayrýsý ayrýmcýlýk ýrkcýlýk yapan herkes bu memleketin ilerlemesine takoz olan halk tarafýndan sevilmeyen olarak ilan edilecektir.demokrasi budur.anlaya bilene
    Konu Nakkus tarafýndan (01-09-2007 Saat 13:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sýnýrlarý zorlamayalým
    sadece yorum yapalým eleþtiri dozunu vede sataþmayý býrakalým
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sedatb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla

bulletfromhell ortalýðý sen karýþtýrýyorsun ,önce millete saygýlý olmayý ögren dinimiz hakkýnda yazý yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum demekrasi nihayet iþlemeye baþladý....

bir þeyi unutmamak lazým ya seve seve kabulleneceksin yada sevmeye sevmeye kabulleneceksin....sonuç ayný................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sedatb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla
    sedatb arkadþým sana gereken cevabý vermiþ:45:

bulletfromhell ortalýðý sen karýþtýrýyorsun ,önce millete saygýlý olmayý ögren dinimiz hakkýnda yazý yazarken daha dikkatli ol
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun beklenen sonuçtu allah yolunu açýk etsin sayýn gülün

Kullanýcý Bilgi Menüsü

of be dunya varmis isimiz gucumuz gul cumhurbaskani olsunmu olmasinlami gececekti yazik adamcagiz illede olacam diye agladi durdu birak olsun yav bir de su hakan sukur de rekorlari kirmak icin gerekli olan bir kac golu atsa da ondan da kurtulsak ne bu yav bir gul bir sukur

Sayfa 10/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri