Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 15/18 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuuppppppiiiiiiiiiiiiiii tayyip tekrar basbakan gul en sonunda reis-i cumhur ve saban da dun en sonunda rekoru kirdi of be dunya varmis butun karin agrilari gecti simdi bayram zamani kurulsun halaylar calsin sazlar oynasin kizlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþey ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zýrt pýrt anket yapýlmazki ....
    Konu gs78 tarafýndan (03-09-2007 Saat 13:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gs78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zort pýrt anket yapýlmazki ....
    Üyelerin anketlere katýlma gibi zorunluluðu yok.. beðenmiyorsanýz katýlmazsýnýz olur biter..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gs78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herþey ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zýrt pýrt anket yapýlmazki ....
    biz zýrt pýrt anket yaparýz ama siz katýlmayabilirsiniz kimseyi zorlamýyoruz isteyen oy verir istemeyen vermez
    biraz daha duyarlý olalým lütfen!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akp nin aldýðý oylara ve abdullah gül'ün cumhurbaþkanlýðýný olumlu karþýlayanlarýn çokluðuna bakýnca aziz nesin'in milletimiz için söyledikleri aklýma geliyor ve acý acý bir gülümsemeyle ne kadar da haklýymýþ diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz...yorumsuz...zaman gösterecek...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Anket hakkýnda.

Bu ülkede laiklik kavramý ile ilgili bir problem vardýr. Sadece laiklik deðil atatürkçü düþünce, kemalizm vs. Bunu açýkça dile getirmesekte var kardeþim bu problem.
    Niye kendimizi kasýp saklýyoruz ki? Ha açýkça söylersen kanun gereði hapsi boylarsýn. ama ben hakaret etmeden tarifini yapmak istiyorum. nedenini anlatmak istiyorum. Gül iyimi kötümü? akp iyimi kötümü??? bu sürüp gider.
    1-Kemalist düþünce denilen sistem islama uygunmudur?
    2-Laiklik islama uygunmudur?
    3-Atatürk ilke ve inkýlaplarý islama uygunmudur?

4-islamýn þartý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?
    5-imanýn þartý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?
    6-Ýslam dini için farz ve sünnetlerin tamamý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?

bu sorulara evet cevabý verebildiðimiz takdirde gülüde baykalýda tayyipi de gönül rahatlýðý içerisinde cumhur baþkaný yapar hep beraber destekleriz. chp nin merkezine ziyarete gidip çay içeriz. chp lilerde akp ile beraber mangala gidebilirler. kimse diðerine kafir , takunyalý gibi laflar etmez.
    Eðer bir sistem 80 küsür yýl boyunca kendini korumak için hala alarm vaziyetinde ise, hala þüpheleri var ise o sistemde sorun vardýr arkadaþ. 80 yýl önceki nesiller artýk yok. üzerinden kaç nesil geçti. þimdiki nesilde hala o sistemi eleþtiriyor sýkýntýlar çekiliyorsa bir bakmak lazým. öyle deðilmi? yeni bir araba yapýyorsun ama araba habire tekliyor. sürücüsüni deðiþtiriyorsun ama yine tekliyor. ee artýk kaputu açýp içine bakmak gerekmezmi? isteyenin istediði gibi anlamasý dileði ile allaha emanet olunuz. Her zaman derim. bu vatan bizim. baþýmýza ýrak gibi bir gaile gelirse (ki allah korusun) mevzilerde sýrtýmýzý birbirimize dayayacaðýz. ben milli görüþçü osman sýrtýmý bir chp li ekreme ve ya akp li sedata dayayacaðým. çünkü onun kaybetmesi benim, benim kaybetmem onun kaybetmesi olacak. o þayet sýrtýna bana deðilde vatan evlatlarý dýþýnda baþkalarýna dayarsa iþte o zaman herkes kaybeder.hoþçakalýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum arkadaþýmýzýn biri türkü söylemeden bahsediyor bence o arkadaþýmýz yanýlacak ve görecek vatana ve millete hayýrlý ve uðurlu olsun saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel oldu halkýn içinden biri bu memlekette sadece chp liler yaþamýyor bundan önceki
    cumhur baþkaný sezer hiç bir zaman halkla iç içe olmamýþtýr daha doðrusu akpnin iktidar olmasýný içene sindirememeþtir ama millet öle söylemedi bu seçimlerde ne yazýyor mecliste egemenlik kayýtsýz þartsýz milletindir herkes buna saygý duyarsa hiç bir poroblem olmaz bu ülkede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

satelcom arkadaþým biraz ayýp olmuymu insanlara hakaret etmek kimsenin hadine degil ne sana nede senin gibilere insanlar hür irade ile oy kullanmýþ ve seçmiþtir.senin gibi düþünmeyenler hemen karalayýn ayýptýr ayýp. yarýn seninle ayný düþüncede olan insanlar iktidara gelince sana karþý olanlarda ayný benzetmeyi yaparlar konuþamazsýn.

Sayfa 15/18 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri