Önemli olan Kimin seçildiði deðil Seçilenlerin ne yapacaðý. Bunun deðerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doðru olur...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
Önemli olan Kimin seçildiði deðil Seçilenlerin ne yapacaðý. Bunun deðerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doðru olur...
ben 51 yýlda 15 baþbakan o kadar da cumhurbaþkaný gördüm ne sözler verdiler fakir fukara nýn karþýsýnaeðilerek geldiler dimdik ve kendi insanýný sömürerek gittiler hep zenginlerin kuklasý oldular ey zengiler ve c h p liler býrakýnda biz fakir köylü
insanlarin cumhurbaþkaný olsun saygýlar
Gariban sessiz çoðunluða gül yeter malum kesim kendine göre birini seçsin
O makama bir adamada bu kadarmý yakýþýr.
Bende olumsuz buluyorum.Bu bazý guruplarýn cumhuriyete karþý güc gösterisine döndü.Çok yazýk Benim CUMURBAÞKANIMIN þaibesiz olmasýný isterdim.Cumhuriyerin devrimlerine ödünsüz inanmasýný ve uygulamasýný isterdim.O makamda siyaseti asla istemem.Bu temennilerim iyi niyete kalýyor.o kadar.
hayýrlý olsun
türkiyem gücünü gösterdi artýk top atsalarda yýkýlmaz
her millet hakettiði gibi yönetilir. ama bu cumhur baþkanlýðý seçimi de milletvekilleri seçimi gibi ülke genelinde referandrumla yapýlmalýydý bu demokrasi yarým demokrasi milletin temsilcisinin diil de kendisinin seçmesi tam doðru olurdu. ben olumsuz buluyorum yönetim tamamen akpye geçmesi ülkenin baþýna gelen en büyük beladýr bence.
Abdullah Gül senelerdir diþiþleri bakanlýðý görevini yaptý. Ve bu dönem zarfýnda Diþiþleri politikamýzda hangi baþarýya imza atmýþtýr? Kýbrýs politikasý iflas, AB politikasý iflas, Irak politikasý iiflas, Türkmen politikasý iflas v.s iflas. Dýþ politikamýz onun döneminde yerle bir olmuþtur. Na hazindirki onun bu baþarýsýz politikalarý yüzünden ( bunda AKP ninmde payývar) kýçý kýrýk Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuþtur.
Cumhurbaþkaný Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yýldýzý AKP iktidarý
ile birlikte parladý.
1995 yýlýnda Vakýflar Bankasý'na müfettiþ yardýmcýlýðý ile göreve baþlayan Serhat ve Serdar Satoðlu kardeþler 2002 yýlýnda iktidara gelen AKP'nin o dönemki Baþbakaný Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çýktýlar.
Müfettiþ yardýmcýlýðý görevinden sonra yükseldiði müfettiþlikten Vakýf Yatýrým A,Þ'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoðlu ayný kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeþi Serhad Satoðlu ise sonra Vakýfbank'ýn New York þubesi genel müdür yardýmcýlýðý görevine getirildi.
Satoðlu kardeþler gerek bankada gerekse Vakýf Yatýrým A.Þ'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaþ alýyorlar.
ÇANKAYA hiç kimsenin þahsi malý deðildir. Geçmiþ cumhurbaþkanlarýndan ne farký var bence artýlarý daha fazla. VATANA MÝLLETE HAYIRLI OLSUN.
Abdullah Gül senelerdir diþiþleri bakanlýðý görevini yaptý. Ve bu dönem zarfýnda Diþiþleri politikamýzda hangi baþarýya imza atmýþtýr? Kýbrýs politikasý iflas, AB politikasý iflas, Irak politikasý iiflas, Türkmen politikasý iflas v.s iflas. Dýþ politikamýz onun döneminde yerle bir olmuþtur. Na hazindirki onun bu baþarýsýz politikalarý yüzünden ( bunda AKP ninmde payývar) kýçý kýrýk Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuþtur.
Cumhurbaþkaný Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yýldýzý AKP iktidarý
ile birlikte parladý.
1995 yýlýnda Vakýflar Bankasý'na müfettiþ yardýmcýlýðý ile göreve baþlayan Serhat ve Serdar Satoðlu kardeþler 2002 yýlýnda iktidara gelen AKP'nin o dönemki Baþbakaný Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çýktýlar.
Müfettiþ yardýmcýlýðý görevinden sonra yükseldiði müfettiþlikten Vakýf Yatýrým A,Þ'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoðlu ayný kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeþi Serhad Satoðlu ise sonra Vakýfbank'ýn New York þubesi genel müdür yardýmcýlýðý görevine getirildi.
Satoðlu kardeþler gerek bankada gerekse Vakýf Yatýrým A.Þ'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaþ alýyorlar.
hahaha birisi hemen herseye VETO ederse ne yapsinlar garibanlar.....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri