Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 2/18 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon
175 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence medyada millete korku pompalayanlar hortumlarý kesilenler. Meydan artýk hýrsýzlarýn arsýzlarýn deðil. Seçmenin yarýsý oy verdiðine göre Abdullah Gül bu milletin cumhurbaþkaný. Beðenmeyen beðenmez, ama hiç kimsede AKP nin Cumhurbaþkaný diyemez. Matematiksel olarakta bunu idda etmek saçmalýk. Ezberler bozuldu artýk. Toplumun gerisinde kalmanýn alemi yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ve maalesef bazý kafalar bunlara oy verenleri halktan bile saymýyor ama bilmiyorki ayný halktan kendside oy istedi oy için olmayacak þeler vaat etti bu halk okadar cahil ve bilincsiz olsaydý onlara itibar ederdi
    geçti artýk odevirler battýklarýný görüyorlar yapacaklarý baþka þey yok zanlarla cabalarla uydrmalarla ortalýðý karýþtýrýp nemalanmak istiyorlar ama bilsinlerki dahada batacaklar ve boðulacaklar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu millet bu kadar niye korkuyor anlamýs deðilim. Bence Sayýn Cumhurbaþkanýmýz Abdullah Gül Bu mevkiyi hakederek glmiþtir. insanlar neden önüne taþ koymaya çalýþýyorlar hala anlamýyorum. Buncan önceki Cumhur baþkanlarýnda ortaya çýkmayan maddeler kanunlar bunlarda ortaya çýktý. herkes keser gibi rabbena hep bana diyorlar. biraz testere gibi olalim (biraz sana biraz bana). Seçim dediler hüsrana ugradilar. Referandum dediler Giderayak Basbakana Cumhurbaskaný Sezer Aman referandumu Çekelim, dedi Baþbakan hayýr bunu siz istediniz bizde halka sunacaðýz Dedi. Bence Abdullah Gül Görevnin layikiyle yürütecektir. Sonuna kadar Yanýnýzdayiz. Allah Yar ve yardýmcýsý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Olumsuz diyorum zira baþka her hangi bir yorum yazmýyýda doðru bulmuyorum nedenini çok yakýnda hep beraber göreceðiz ülkemim tüm kurumlarýnda köklü bir deðiþiklik baþlayacak ve sonucu anayasanýn deðiþimi ile beraber hepimiz yaþayacaðýz.
    Artýk o zaman gülüm benimi mi söyleriz,Yinede þahlanýyor aman kolbaþýnýn yandýmda kýr atý'ný mý dinleriz hap beraber göreceðiz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sevenugur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr
    altýna imzamý atarým...
    ercan akman:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý uðurlu olsun gayet olumlu seçim selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende olumsuz buluyorum.yasama,yargý,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzluklarý yaþayýnca anlarýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence olumludanda öte sayin GÜL den daha iyi birisi cok zor bulunurdu vatana millete
    hayirli ugurlu olsun. diyorsun þu yaþadýgýmýz ülkemizde ne cevherler var . ama BAÞBAKANIMIZ bunu gurur meselesi yaptý . inþallah ülkemizi ýrak veya iran yapmazlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tatlýlýkla olmadý belki ama bunun sebebi tamamen denis baykaldýr.Halk seçsin dedi tamam halk seçsin denildi kývýrdý.Erken seçim olsun dedi tamam dediler kývýrdý Asena yý geçti yahu.Bir yerlere yüzecekti yüzmeyi unutmuþ.Sayýn Abdullah GÜL dýþ iþleri görevinde kendini ispatladý.Bu ayrýca halkýn çoðunluðunu temsil eden bir görüþtür.Yani gene halk seçmiþ oldu Cumhurbaþkanýný.Ülkemize Hayýrlý uðurlu olsun.

Sayfa 2/18 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri