Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 9/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kim ne derse desin her þeyi ile mükemmel bir insan
    ülkemize hayýrlý uðurlu olsun..
    Demir almak gelmiþse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gayet olumlu buluyorum.Tabiiki geldiði yeri ve düþünceyi unutup,70 milyonun Cumhurbaþkaný olmasý gerektiðini unutmamasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda icraatýn baþýna bütün bu öfkeler yani hükümete yani tayyip erdoðana fakat zýlgýtý yiyen abdullah gül..nedeni %47 gibi halkýn oyuyla ikinci kez baþbakanlýk koltuðuna oturan rte'ye artýk söylenecek bir hakaret bulamayan devletten geçinen mahluklar,baþbakanlýk koltuðundan sonra c.baþkanlýðý koltuðunuda akp'ye kaptýrma telaþýyla haftalardan beri yaptýklarý yaygara hakaret küfürün nedeni,aslýnda hepsi biliyorki eleþtirdikleri abdullah gül gibi birinin kendi aile efratýnda bile zor bulunan bir kiþilik olduðu..aðýzlarýna sakýz yapýp aylarca söyledikleri laiklik cumhuriyet atatürk deðerlerinin arkasýna gizlenip çýkarlarý uðruna çeþitli entrikalar çeviren kesimlerin foyalarý meydana çýkacak telaþý olmasýn bu....bu ülkeyi 80 yýldýr biz atatürkçüyüz biz laikiz biz cumhuriyetçiyiz diyenler yönetti takdir sizlere ait varsýn 10 yýlda dinci dediðiniz kesim yönetsin....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adi üstünde Sadece Ve Sadece Gül Insan çpk Sevdiði Ve Deðer Verdiði Birine Gül Alir Buda O Gülden Iþte Ahmet Necdet Sezerd'en Daha Iyi Olacaði Halki Kucaklayacaði Kesin.ve Halkin % 47 Oyla Gelen Bir Iktidarin Diþiþleri Bakani Olduðunu Unutmayin Lütfen.bu ülkede Demokrasiden Bahsediyorsak Halkin Iradesine Saygi Duymaktan Baþka Bir Alternatif Yok."hayirli Olsun Gül Bize"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence en doðrusu
    Ehmedé Xane

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende olumsuz buluyorum.yasama,yargý,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzluklarý yaþayýnca anlarýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demokrasi geliyor galiba caným vatanýma
    Abdullah Gül layýký ile yapacaktýr cumhurbaþkanlýgýný
    Vatana Millete hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok olumlu bir karar oldu ama akparti bünyesinde kalmadýðý sürece

Kullanýcý Bilgi Menüsü

istesekte istemesekte cumhur baþkanýmýz oldu ama onaylamýyorum çünkü akp den kopamaz ve hiç inandýrýcý deðiller sözlerinin arkasýnda durmuyorlar uzlaþmacý olucaz diyorlar ama dayatmacýlýktan vaz geçemiyorlar cumhuriyetle oynuyorlar inþallah benim gibi düþünenler yanýlýr hayýrlý olsun ne diyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yapma allah aþkýna

Alýntý ustuni Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    istesekte istemesekte cumhur baþkanýmýz oldu ama onaylamýyorum çünkü akp den kopamaz ve hiç inandýrýcý deðiller sözlerinin arkasýnda durmuyorlar uzlaþmacý olucaz diyorlar ama dayatmacýlýktan vaz geçemiyorlar cumhuriyetle oynuyorlar inþallah benim gibi düþünenler yanýlýr hayýrlý olsun ne diyelim
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanýna koyda söyle ama... ayrýmcýlýk yaptýmý yapmadýmý? baþýörtülü analarý resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o analarýn evlatlarý þehit düþtümü düþmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaþmacýmý olurdu yoksa bildiðinimi okurdu? yapmayýn böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaþkanlýðý yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta baþkasý olsa idi anormal olurdu. Bence halka raðmen o olmadý denirdi.

Sayfa 9/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri