vatana millete hayýrlý uðurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
vatana millete hayýrlý uðurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....
Türkiye için hayýrlý olur inþallah.![]()
ben de olumsuz bulanlardaným denilecek çoook þeyler var ama ne yeri bura ne zamaný bunu yanlýþ anlamayýn arkadaþlar polimiðe de girmek istemiyorum ama sadece þu kadarýný söylemek istiyorum inþallah utanan biz oluruz nedeni ise biz utanýrsak ülkemiz kazanýr ama olumlu bulanlar yanýlýrsa ülkemizi ve herþeyimizi kaybederiz ben kýsaca bunlarý söylemek istedim
Milletvekilliði görevi süresince T.C dýþiþleri bakanlýðý görevini yapmýþ devletin onlarca gizli belgeleri elinden geçmiþ biri sayýn gül ve cumhurbaþkanlýðý görevinide 7 yýl gayet baþarýlý yapacaðýnýn kanaatindeyim.
neden olumsuz
senin ahmet necdet sezer den demi kötü yapar
solcularin islerine gelmeyene demokrasi islerine gelince bosver
ya oldugun gibi görün ya görpndügün gibi ol
biz nasil ahmet necdeti cumhurbaskani olarak kabul ettiysek
örümcek beyinlilerde kabul edecek ya edecek
ya seve seve ya seve seve
bunun lami cimi yok
ben olumlu buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
yýllardýr tanýnan bilinen ve sevilen bir siyasetçidir kendisi neden bu kadar cumhurbaþkaný olmasýndan korktular anlamak mümkün deðil ama herkes yanýdýðýný görecek fakat inatlarýndan yine de bu yanýlgýlarýný kabul etmiyecekler týpký akp ya karþý çýkanlarýn adamlar baa gelince korktuklarý hiç bi þeyi yapmadýðýn görüp te kabul emedikleri gibi
Konu umuter tarafýndan (31-08-2007 Saat 23:34 ) deðiþtirilmiþtir.
ülkemiz çoðunluk demokrasisi esasýna göre yönetilir....beðenelim yada beðenmeyelim þu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman saðlýklý sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayýr...sayýn gül'de çoðunluk demokrasisi sisteminin getirdiði hatalardan biridir...meclis bu kararý verdi,genel seçim sonuçlarýný esas alýrsak halkta seçseydi ayný sonuç olacaktý....dolayýsýyla bunu kabullenmek durumundayýz...ancak saygý duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluðum yok...1000 yýlda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....![]()
![]()
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri