Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 14/18 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abdullah Gül'ün cumhurbaþkaný olmasý gayet olumlu.Sayýn Ahmet necdet Sezer'in 7 yýllýk görev süresinde hiç dýþ ülkelere gidip ziyarette bulunduðunu görmedim.hep Türkiye'de durdu.
    Abdullah Gül ise daha aktiftir benc.hem dýþ iþleri bakanlýðý yapmýþ biri.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bundan iysi þamda kaysý aksini idda etmeyin beyler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her toplum layýk olduðu þekilde yönetilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz görüyorum.inþallah yanýlmýþ olurum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu anketi biran önce bitirsek artýk olan olmuþ hayýrlý olsun bu neyin anketi yahu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart fincancý katýrlarý

Alýntý sevenugur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr
    1-düne kadar tsk nýn yanýnda baþbakanlýk.tbmm baþkanlýðý cumhur baþkanlýðý ve anayasa mahkemelerinide duyuyorduk. þu an size göre (bize göre deðil) sadece tsk kaldý dimi??? darbe yapar olur biter yanii??? demokrasiciler sizi
    ayrýca tsk sadece senin dediðin gibi atatürk ilke ve inkýlaplarý ile var olmamýþtýr. þu an o düþünceyi benimsemiþ olabilir ama 2000 yýllýk tarihe sahiptir. büyük türk hükümdarý mete nin türk ordusunu kurduðu tarihe kadar uzanýr. bu asýrlýk güzelliði 80 yýla indiripte bizi kahretme.
    2-tsk ya dil uzakmak allah nezdinde günahmýdýr? günahdýr...
    faiz allah nezdinde günah mýdýr??? günahdýr...
    içki allah nezdinde günahmýdýr??? günahdýr...
    namaz kýlmamak allah nezdinde günahmýdýr? günahdýr... (yada farz olan bir þeyi yapmadýðýn için borçlusundur)
    kadýnlarýn baþlarýný ve vicutlarýný örtmemesi günahmýdýr? elbette günahdýr...
    doðrumu arkadaþým??? bazý günahlarý alýpta diðerlerini almaz eksik býrakýrsan yararýda eksik olur.
    bu saydýklarýmý genel olarak düþünürsen lafýn nereye gittiðini anlarsýn. yani bir kiþi yada kuruma laf etmek günah ama o kiþi ve kurumun laf etmesi bazý ideolojik görüþ adý altýnda allahýn emir ve yasaklarýna aykýrý davranmasý ve davranýlmasý yönünde zorlama yapmasýda günah. kamusal alan hikayeleri ile milletin dindar evlatlarýnýn vergileri ve kanlarý ile yapýlan binalara sokulmamasý ikinci sýnýf vatandaþ statüsüne sokulmasý da günah.bunlardan bahsediyorum.
    3-þu anki anayasa 80 darbesi ile ordu tarafýndan yazýlmýþ anayasadýr. sivil iktidarýn bunu deðiþtirmesinden doðal bir þey olamaz. chp baþa geçse idide o deðiþtirseydi. ama kýsmet þimdikine imiþ.
    Not: Ben oyumu akp ye vermedim. kimse beni akp ci sanmasýn. ben milli görüþçüyüm. erbakancý yanii.ama demokrasi gereði halkýn bir kýsmýnýn seçilen partiyi hor görmesi hatta seçen kiþileri bile halktan saymamasýna katlanamam. O beðenmediðiniz halk akp ye deðilde sizin partinize oy verse idi o zamanmý deðerli olacaktý?? Milletin senin gibi düþünmemesi gayet normal. Bak benim gibi de düþünmemiþler. Biz %2 de kaldýk. milletin %98 i benim gibi düþünmüyor diye bende onlarýmý halktan saymamayým. demokrasiyi savunan biri bunu hazmetmek zorunda. savunmayanlar demokrasiden dem vurmasýn vesselam. gül iyimi kötümü bunu zaman gösterecek. Ýyi olursa sevinir kötü çýkarsa kahroluruz. vatan bizim vatan. sonunda zararlý isede hepimize karlý isede hepimize. allah hayýrlý uðurlu bereketli eylesin. devlete millete zeval vermesin. amin.
    Konu osmann tarafýndan (03-09-2007 Saat 10:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cumhurbaþkanýný demokrasi geregine göre secildimi bence evet çünki tek baþýn iktidar var ben oyvermedim akp ye ama genede helalolsun diyorum çünki bu siyasetciler demekki iþ yapnýþ kardeþ adamlar bileginin hakkýný alýyor alacakda cumhurbaþkaný nasýl biri benim görüþüm mütevazi biri ama siyasetin gerekenini ve ayrýmcýlýk yapmayacagýný sanýyorum çünki o bir cumhurbaþkaný baþ komutan ayrým kayrým olmamasý lazým eger isteseydi tayyip bey de olabilirdi ama o mevkiyi abdullah bey e uygun gördü ve desteklediler oldu inþallah türkiyenin üzerine bir kara bulutlar çökmez de ferahlýk içinde hayatýmýz sürer ama ben biraz zor diyorum þu avrupa birligi sevdasýndan vaz geçmezsek allah yar ve yardýmcýmýz olsun tüm müslüman aleminin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuuppppppiiiiiiiiiiiiiii tayyip tekrar basbakan gul en sonunda reis-i cumhur ve saban da dun en sonunda rekoru kirdi of be dunya varmis butun karin agrilari gecti simdi bayram zamani kurulsun halaylar calsin sazlar oynasin kizlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart aynen arkadaþým

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    milletine uzak,nasýl yaþadýðýný bilmeyen,mukaddessatlarýný anlamayan,laiklik paranoyasýna girmiþ,sadece bulunduklarý mevki ve rantý düþünen,daraldýklarýndada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasýna saklanan,sivil hayattaki bazýlarýna inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakýnca,mili,maddi,manevi deðerlerimize bakýnca,TSK nýn çekincelerine ve onun zamanýnda(dýþiþleri bakaný) askerimin baþýna çuval geçirildiðini,þehitlerin gözyaþý seliyle defnedildiðini,tam baðýmsýzlýðýn milli duygulardan yoksun bir þekilde ipotek edildiðini görünce olumsuz buluyorum
    Ýçimdeki duygularýn tamamýný bir nefeste anlatmýþsýn. Kutlarým. katýlýyorum. destekliyorum. Bunu bir milli görüþçü olarak yapýyorum. saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþey ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zýrt pýrt anket yapýlmazki ....
    Konu gs78 tarafýndan (03-09-2007 Saat 13:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 14/18 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri