Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 16/18 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel oldu halkýn içinden biri bu memlekette sadece chp liler yaþamýyor bundan önceki
    cumhur baþkaný sezer hiç bir zaman halkla iç içe olmamýþtýr daha doðrusu akpnin iktidar olmasýný içene sindirememeþtir ama millet öle söylemedi bu seçimlerde ne yazýyor mecliste egemenlik kayýtsýz þartsýz milletindir herkes buna saygý duyarsa hiç bir poroblem olmaz bu ülkede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

satelcom arkadaþým biraz ayýp olmuymu insanlara hakaret etmek kimsenin hadine degil ne sana nede senin gibilere insanlar hür irade ile oy kullanmýþ ve seçmiþtir.senin gibi düþünmeyenler hemen karalayýn ayýptýr ayýp. yarýn seninle ayný düþüncede olan insanlar iktidara gelince sana karþý olanlarda ayný benzetmeyi yaparlar konuþamazsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimseye hakaret etmek için deðil nitelemek için yazdým.kör'e kör demek hakaret etmek deðildir.insanlarýmýzýn düþünmeden muhakeme etmeden veya akp tayfasýndan rüþvet alarak(kömür-altýn-gýda-cep telefonu) verdikleri oylar ile bu gün vatan elden gidiyor.ben insanlarýn sorumsuzca ve düþüncesizce hareketleri karþýsýnda bir vatansever-milliyetci olarak isyan ediyorum.kaldýki sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduðunu irdeleseniz daha iyi olurdu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

seçimlerden bu yana 200 den fazla müþterimle konuþtum anket yaptým kime oy verdiniz diye sordu.200 kiþiden sadece 7 kiþi akp ye oy verdim diyebildi.hiçbir seçim kurulu ve hiçbir anket bana akp nin %46-47 oy aldýðýný kabul ettiremez.Atatürk'ün dediði gibi (cebren ve hiyle ile bütün kaleleri zaptedilmiþ......)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanýna koyda söyle ama... ayrýmcýlýk yaptýmý yapmadýmý? baþýörtülü analarý resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o analarýn evlatlarý þehit düþtümü düþmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaþmacýmý olurdu yoksa bildiðinimi okurdu? yapmayýn böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaþkanlýðý yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta baþkasý olsa idi anormal olurdu. Bence halka raðmen o olmadý denirdi.
    beyler lütfen gözünüzü açýk ve olaylarý iyi tahlil edin.mhp+chp+akp+bbp hepsi ülkeyi satmak+özelleþtirmek+yabancýya toprak satmak+ab ve abd'ye manda olmak yani ülkemizi ab+abd nin eyaleti yapmak hususunda uzlaþmýþlardýr.mesele baþörtüsü türban meselesi deðildir.dýþ borçlar 150 milyardolardan 450 milyar dolara çýkartýldý.telkom-tüpraþ-petkim-seka ve þeker fabrikalarý-erdemir-limanlar-havaalanlarý-bankalar ve daha neler neler satýldý.vatana ihanetin açýk vesikasý petrol yasasý çýkartýldý.velhasýlý bütün bu olanlara chp ve mhp ile bbp de evet diyor vatan satýlýyor.son 5 yýlda yabancýlara satýlan topraklarýn yüzölçümü 2 kýbrýs büyüklüðünde.neymiþ müslüman-dindar cumhurbaþkaný imiþ.müslüman vatanýný satarmý?allah rýzasý için futbol takýmý tutar gibi parti tutmayalým.benim gördüðüm gerçekler bunlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye Gül'lle gülecek ve O'nunla gurur duyacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý conax71 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    umarým dediðin gibi güllük gülistanlýk olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dance

Alýntý conax71 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýnþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Önemli olan Kimin seçildiði deðil Seçilenlerin ne yapacaðý. Bunun deðerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doðru olur...

Sayfa 16/18 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri