Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 17/18 ÝlkÝlk ... 789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 161 ile 170 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cengo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?
    paþam bea...Allah aþkýna þu basma kalýp AKP matbaasýndan çýkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rýzasý için kendinizdende biþeyler koyun...yemin ediyorum þurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoðu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aþkýna ayný þeyleri yazmayýn....çok rica ediyorum....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben 51 yýlda 15 baþbakan o kadar da cumhurbaþkaný gördüm ne sözler verdiler fakir fukara nýn karþýsýnaeðilerek geldiler dimdik ve kendi insanýný sömürerek gittiler hep zenginlerin kuklasý oldular ey zengiler ve c h p liler býrakýnda biz fakir köylü
    insanlarin cumhurbaþkaný olsun saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gariban sessiz çoðunluða gül yeter malum kesim kendine göre birini seçsin
    O makama bir adamada bu kadarmý yakýþýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hangi þehirdensin.

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seçimlerden bu yana 200 den fazla müþterimle konuþtum anket yaptým kime oy verdiniz diye sordu.200 kiþiden sadece 7 kiþi akp ye oy verdim diyebildi.hiçbir seçim kurulu ve hiçbir anket bana akp nin %46-47 oy aldýðýný kabul ettiremez.Atatürk'ün dediði gibi (cebren ve hiyle ile bütün kaleleri zaptedilmiþ......)
    üstadým seçimlerde benim kayýnçom dyp için müþahid oldu. O senin gibi söylemedi. akp silip süpürmüþ... nitekimde öyle oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sýkýntýn var senin?

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    paþam bea...Allah aþkýna þu basma kalýp AKP matbaasýndan çýkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rýzasý için kendinizdende biþeyler koyun...yemin ediyorum þurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoðu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aþkýna ayný þeyleri yazmayýn....çok rica ediyorum....
    Mesajlarýnýn hepsini okudum. Baþtan kendi düþüncesidir dedim ama ortaya bir þey koymadan kendi tezini söylemeden karþý çýkýyorsun. Hadi karþý çýkmanýda anlýyacaðým ama milletin dinini inancýný küçümseyerek hatta imalý olarak hakaret vari bir uslupla yazý yazýyorsun? söylermisin sen þu yukarýdaki yazýna kendinden ne koydun? Millet gülün cumhur baþkaný olmasýndan dolayý duygularýný dile getirmiþ. senin gibi düþünmek zorundamý? senin doðru düþündüðünün kanýtý nedir? evvela onu söyle? bunlar ülkeyi sattý mý diyorsun. anlat göster... neresini sattý? bunlar israille iþbirliði içindemi diyorsun?? bunuda göster? yýlmaz zamanýnda kývrýkoðlu paþa "bazýlarý doðarken yahudi düþmaný olarak doðuyor"diye dincileri suçlamýþtý. haberin varmý bundan?? bende hiç hoþnut deðilim israille saf tutmaktan. ama bu halkýn iradesini kabullenmemek anlamýna gelmez. millet istemiþmi kardeþim? istemiþ. öyle ise paþa paþa hazmedip gülü alkýþlayacaðýz. ve hayýrlý iþler yapabilmesi için duacý olacaðýz. o kadar. GÜL yerine baykal seçilse idi-ki günahým kadar sevmem-onuda hazmedip onada dua cý olacaktýk. senden ricam mesajlarýnda insanlarýn dinlerini rencide etmeden yazýlar yazmandýr. sen inanmazsan inanma. seninki sana benimki bana. ben sana laf ediyormuyum sen þöyle inanýyorsun diye? sende laf etme. Siyasi düþüncelerini söyle.yaz. paylaþalým. selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende olumsuz buluyorum.Bu bazý guruplarýn cumhuriyete karþý güc gösterisine döndü.Çok yazýk Benim CUMURBAÞKANIMIN þaibesiz olmasýný isterdim.Cumhuriyerin devrimlerine ödünsüz inanmasýný ve uygulamasýný isterdim.O makamda siyaseti asla istemem.Bu temennilerim iyi niyete kalýyor.o kadar.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiyem gücünü gösterdi artýk top atsalarda yýkýlmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her millet hakettiði gibi yönetilir. ama bu cumhur baþkanlýðý seçimi de milletvekilleri seçimi gibi ülke genelinde referandrumla yapýlmalýydý bu demokrasi yarým demokrasi milletin temsilcisinin diil de kendisinin seçmesi tam doðru olurdu. ben olumsuz buluyorum yönetim tamamen akpye geçmesi ülkenin baþýna gelen en büyük beladýr bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart býrak bu iþleri :))

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimseye hakaret etmek için deðil nitelemek için yazdým.kör'e kör demek hakaret etmek deðildir.insanlarýmýzýn düþünmeden muhakeme etmeden veya akp tayfasýndan rüþvet alarak(kömür-altýn-gýda-cep telefonu) verdikleri oylar ile bu gün vatan elden gidiyor.ben insanlarýn sorumsuzca ve düþüncesizce hareketleri karþýsýnda bir vatansever-milliyetci olarak isyan ediyorum.kaldýki sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduðunu irdeleseniz daha iyi olurdu.
    köre kör dersen hakaret olur bal gibi. "a m a" diyeceksin.
    fakat burada kör olan taraf senin bahsettiðin tarafmý bilinmez. çünkü o tarafta senin ve senin gibi düþünenleri kör zannediyor. sende benim sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduðunu irdele lütfen. saygýlar...

Sayfa 17/18 ÝlkÝlk ... 789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri