AZÝZ NESÝN USTAYI rahmetle anýyorum.Ne güzel söylemiþ usta bu ülkenin %75 i ..... dýr.Demiþti sonuna kadar katýlýyorum.Adam olmaz bu millet.Belki bir asýrda gelecek bir Dahiye bile sahip çýkmakta aciz bu millet.
Ve demiþ ki içeride ve dýþarýda dahili betbahlarýn olacak... ÞAHANE BÝR KELÝME.Sanki bugünleri görmüþ 1919 larda.Bu sefer kurtaracak Biriside çýkmassa bu ülke yandý Arkadaþlar yandý.
Sonu hiç ama hiç iyiye gitmiyor.
Size birkaç uygulama anlatayýmda ufkunuz geniþlesin;Avrupada en iyi özelleþtirmeyi
yapan o somürgeci ingilizler ve sadece kamunun zarar eden kýsmýndan %27 sini satmýþlardýr.
TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ BU akp hükümetiyle tarihinin en büyük özelleþtirmelerini yaptý(adýna ben peþkeh diyorum) Ve burasý önemli kamunun %78 ini satmýþ durumda.Ayrýca buda yetmezmiþ gibi yabancýlara toprak satýþý had safhada.örnek mi:alanya-->almanlara,örnekmi:fethiye--> fransýzlara,örnek mi:antalya--> ruslara,örnek mi;hatay-->suriyelilere...evet liste uzayýp gidiyor.
Þimdi yukarýda lehte yazan arkadaslara soruyorum.Çanakkalede ve diðer cephelerde þehit olan insanlarýmýz yaþasalar þu anda,sizce ne düþünürlerdi.YAZIK YAZIK.ÇOOOK YAZIK.
Evet böyle bir gerçek var ortada ve çok üzülerek söylüyorum ülke çok kritik bir döneme girdi bu gidiþ hiç iyi deðil.Ne yazýkki bunu akp yaptý.özalýn popilist anlayýþýný 1000 kat daha fazlasýný yaparak.O nedenle Aziz Nesini sonuna kadar katýlýyorum.
Ayrýca her zaman çoðunluðun dediði doðru demek deðildir.1923'te koca bir ulus padiþahlýða ve halifeliðe devam etmek istedi yalnýzca bir kiþi sistemi aklý ve ileri düþüncesiyle doðru sistemi kabul ettirdi.
Yer imleri