en iyisi odu bundan iyi cumhur baþkaný göremiyorum umarým görevini iyi yapar vatana millete hayýrlý olsun
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
en iyisi odu bundan iyi cumhur baþkaný göremiyorum umarým görevini iyi yapar vatana millete hayýrlý olsun
bu yazýlan doðru bende cumhuriyet tarfýndayým aslaa baþka bir rejimin gelmesini istemiyorum.
ama düz ve basit mantýkla düþünülmüþ ve yazýlmýþ bir yazý unutmayýmki osmalý 600 sene hüküm sürmüþ o bile ayakta kalamamýþ biz daha cumhuriyetimiz 85 yýlýnda korkulara kapýlýyoruz toplumlar laik olduklarý biçimde yönetilirler toplum ne istiyorsa onu hak eder bu ister demokrasi olsun ister silahla olsun çoðunluk ve galip gelenin dediði olur bunu deðiþtirmek nekadar mümkünse okada olur gerisi boþ
milletine uzak,nasýl yaþadýðýný bilmeyen,mukaddessatlarýný anlamayan,laiklik paranoyasýna girmiþ,sadece bulunduklarý mevki ve rantý düþünen,daraldýklarýndada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasýna saklanan,sivil hayattaki bazýlarýna inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakýnca,mili,maddi,manevi deðerlerimize bakýnca,TSK nýn çekincelerine ve onun zamanýnda(dýþiþleri bakaný) askerimin baþýna çuval geçirildiðini,þehitlerin gözyaþý seliyle defnedildiðini,tam baðýmsýzlýðýn milli duygulardan yoksun bir þekilde ipotek edildiðini görünce olumsuz buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
türkiye cumhuriyeti devleti aleyhine dava açan birisinin cumhurbaþkaný olmasý o makama hiç yakýþmadý.
bencede demokrasi kazandý
cok güzel oldu cünkü birlikden güc dogar![]()
gayet güzel bir secim abdullah gül iyi bir devlet adami efendi devlete millete hayirli olsun .
baba adam , gül gibi adam allah onu ve onun gibileri baþýmýzdan eksik etmesin.......seviyorum arkadaþþþþþþþþþþþþþþþ
abdullah gül cumhurbaþkaný olmasý yerin'dedir çünkü dýþ devletlerle iyi bir diyalog içende ve bir kaç dil bilmekte TÜRKÝYE için idealdýr.Ýnanýyorum abdullah gül iyi çalýþmalar sonuç verecektir.Saygýlarýmla
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri