Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 3/18 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
175 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en iyisi odu bundan iyi cumhur baþkaný göremiyorum umarým görevini iyi yapar vatana millete hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    altýna imzamý atarým...
    ercan akman:45:
    bu yazýlan doðru bende cumhuriyet tarfýndayým aslaa baþka bir rejimin gelmesini istemiyorum.
    ama düz ve basit mantýkla düþünülmüþ ve yazýlmýþ bir yazý unutmayýmki osmalý 600 sene hüküm sürmüþ o bile ayakta kalamamýþ biz daha cumhuriyetimiz 85 yýlýnda korkulara kapýlýyoruz toplumlar laik olduklarý biçimde yönetilirler toplum ne istiyorsa onu hak eder bu ister demokrasi olsun ister silahla olsun çoðunluk ve galip gelenin dediði olur bunu deðiþtirmek nekadar mümkünse okada olur gerisi boþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

milletine uzak,nasýl yaþadýðýný bilmeyen,mukaddessatlarýný anlamayan,laiklik paranoyasýna girmiþ,sadece bulunduklarý mevki ve rantý düþünen,daraldýklarýndada liderimiz yüce ATATÜRK'ün arkasýna saklanan,sivil hayattaki bazýlarýna inat olumlu buluyorum amma velakin A.Gül'ün ve partisinin söylemlerine bakýnca,mili,maddi,manevi deðerlerimize bakýnca,TSK nýn çekincelerine ve onun zamanýnda(dýþiþleri bakaný) askerimin baþýna çuval geçirildiðini,þehitlerin gözyaþý seliyle defnedildiðini,tam baðýmsýzlýðýn milli duygulardan yoksun bir þekilde ipotek edildiðini görünce olumsuz buluyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vatana Millete Hayirli Olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiye cumhuriyeti devleti aleyhine dava açan birisinin cumhurbaþkaný olmasý o makama hiç yakýþmadý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede demokrasi kazandý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok güzel oldu cünkü birlikden güc dogar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gayet güzel bir secim abdullah gül iyi bir devlet adami efendi devlete millete hayirli olsun .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baba adam , gül gibi adam allah onu ve onun gibileri baþýmýzdan eksik etmesin.......seviyorum arkadaþþþþþþþþþþþþþþþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abdullah gül cumhurbaþkaný olmasý yerin'dedir çünkü dýþ devletlerle iyi bir diyalog içende ve bir kaç dil bilmekte TÜRKÝYE için idealdýr.Ýnanýyorum abdullah gül iyi çalýþmalar sonuç verecektir.Saygýlarýmla

Sayfa 3/18 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri