Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 4/18 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon
175 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence hiçte iyi olmadý artýk bu ülkede asla sýkýntým var demesýn þiz seçtiniz sizler katlanacaksýnýz bekleyelým ve birlikte görelim allah mýlletýmýze zevalvermesýn damalarýmýzdaký kan halen asil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bugüne kadar seçilmiþ en kötü çumhurbaþkaný olacaktýr balýkkesir eski akp milletvekilinin belgeleriyle yapýlan yolsuzluklarý sunduktan sonra ben akp hükümetinden hiçbirþey beklemiyorum sezer gibi bi cumhurbaþkanýnýnda gelecegini sanmýyorum hangi haysiyetli akp milletvekili kendisinee býrakýlan 46 trilyon parayý maliyeye býrakýp gider onlar türkiyeyi özelleþtirme adý altýnda yapýlan ihalelerin %76 sinda usülsüzlük yapýlmý gerisini siz düþünün

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý sevenugur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr
    bütün kalbimle katýlýyorum hiç bir zaman benim cumhur baþkaným olmayacak asla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

GÜL gibi adam daha iyisini 2014 de bulunur artýk göbeðini kaþýyan adamlarýn %47 lik iktidarý bu vatana millete hayýrlý olmasýný diliyorum.Gülen yüzü ile ülkemizin yeni imajý olacak ve de çok çok iyi olacaktýr.
    Emin Çölaþan,Bekir Çoþkun gibiler artýk 2024 e kadar bu ülkeye uðramasýnlar,artýk þanslarý kalmadý bu milleti aþaðýlamanýn ne demek olduðunu gösterdik ve demokrasimiz kazandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayirli ve ugurlu olsun ,vatan ve millet icin.
    bana gore adalet yolunu buldu ve sayin Gul cumhur baskani oldu.
    geriye bakmayalim lutfen,dunya degisiyor hergun, 80 yil evvel Ataturk sunu dedi bunu dediyle yasamayi bir kenara birakalimda onumuze bakalim.
    Turkiyede su ana kadar demokrasi denen bir sey yoktu ,cunku asker her zaman masaya yumrugunu vururdu,ve herkes susardi.ama helal olsun bu hukumet korkmadan yoluna devam etti . insallah anayasa degisir ve herkes istedigi gibi yasar.turkiye simdiye kadar belli bir kisimin ellindeydi,ve bunlar Ataturkun arkasina saklanip turkiyeyi kotuye goturduler.
    bana gore vatana ve millete hizmet etmeyenler ,vatan hayini dirler.
    turkiyeyi kac defa batirdirlar ama o zaman kimseden bir laf yoktu......
    daha cok soylemek isterimde ama bazilari uzmussem hakkinizi hellal edin.
    Allaha amanet olun
    saygilarimla fransa dan sedat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sevenugur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr
    bence siyaset yapýyorsunuz bu millet söyleyeceði sözü sandýkta söyledi
    HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý turhan74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tatlýlýkla olmadý belki ama bunun sebebi tamamen denis baykaldýr.Halk seçsin dedi tamam halk seçsin denildi kývýrdý.Erken seçim olsun dedi tamam dediler kývýrdý Asena yý geçti yahu.Bir yerlere yüzecekti yüzmeyi unutmuþ.Sayýn Abdullah GÜL dýþ iþleri görevinde kendini ispatladý.Bu ayrýca halkýn çoðunluðunu temsil eden bir görüþtür.Yani gene halk seçmiþ oldu Cumhurbaþkanýný.Ülkemize Hayýrlý uðurlu olsun.
    sonunda demokrasi kazandý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý resat1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende olumsuz buluyorum.yasama,yargý,ve yürütmeyi bir partiye verirseniz zamanla tüm olumsuzluklarý yaþayýnca anlarýz.
    arkadaþým yasama yütrütme tamam þu anda akp nin elinde de yargýnýn akp de olduðunu kim söledi lütfen biraz daha dikkatli yorum yapýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gayet olumlu buldum çok iyi bir cumhurbaþkaný olacaðýný umuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþte cumhurun baþkaný
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Sayfa 4/18 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri