Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 5/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon
175 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatana millete hayýrlý uðurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye için hayýrlý olur inþallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben de olumsuz bulanlardaným denilecek çoook þeyler var ama ne yeri bura ne zamaný bunu yanlýþ anlamayýn arkadaþlar polimiðe de girmek istemiyorum ama sadece þu kadarýný söylemek istiyorum inþallah utanan biz oluruz nedeni ise biz utanýrsak ülkemiz kazanýr ama olumlu bulanlar yanýlýrsa ülkemizi ve herþeyimizi kaybederiz ben kýsaca bunlarý söylemek istedim

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milletvekilliði görevi süresince T.C dýþiþleri bakanlýðý görevini yapmýþ devletin onlarca gizli belgeleri elinden geçmiþ biri sayýn gül ve cumhurbaþkanlýðý görevinide 7 yýl gayet baþarýlý yapacaðýnýn kanaatindeyim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Olumsuz diyorum zira baþka her hangi bir yorum yazmýyýda doðru bulmuyorum nedenini çok yakýnda hep beraber göreceðiz ülkemim tüm kurumlarýnda köklü bir deðiþiklik baþlayacak ve sonucu anayasanýn deðiþimi ile beraber hepimiz yaþayacaðýz.
    Artýk o zaman gülüm benimi mi söyleriz,Yinede þahlanýyor aman kolbaþýnýn yandýmda kýr atý'ný mý dinleriz hap beraber göreceðiz.
    neden olumsuz
    senin ahmet necdet sezer den demi kötü yapar
    solcularin islerine gelmeyene demokrasi islerine gelince bosver
    ya oldugun gibi görün ya görpndügün gibi ol
    biz nasil ahmet necdeti cumhurbaskani olarak kabul ettiysek
    örümcek beyinlilerde kabul edecek ya edecek
    ya seve seve ya seve seve
    bunun lami cimi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vatana Millete Hayirli Olsun
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýllardýr tanýnan bilinen ve sevilen bir siyasetçidir kendisi neden bu kadar cumhurbaþkaný olmasýndan korktular anlamak mümkün deðil ama herkes yanýdýðýný görecek fakat inatlarýndan yine de bu yanýlgýlarýný kabul etmiyecekler týpký akp ya karþý çýkanlarýn adamlar baa gelince korktuklarý hiç bi þeyi yapmadýðýn görüp te kabul emedikleri gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    altýna imzamý atarým...
    ercan akman:45:
    altýna imzamý atarým

Alýntý sevenugur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TC sadece ve sadece Atatürk ilke ve düþünceleri ile var olmuþtur ve de var olmaya devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk e ve ilkelerine dil uzatanlar zaman geçince fikirlerini ve söylediklerini yutuyorlr ise gerçekçi deðillerdir o zaman bundan sonra söyleyecekleri ve de yapacaklarý da gerçek deðildir
    TSK var olduðu müddetçe TC vardýr TSK ya di uzatmak allah nezdinde de günah dýr ve mutlaka allah tarafýndan cezalandýrýlacaklardýr
    altýna imzamý bende atarým
    Konu umuter tarafýndan (31-08-2007 Saat 23:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkemiz çoðunluk demokrasisi esasýna göre yönetilir....beðenelim yada beðenmeyelim þu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman saðlýklý sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayýr...sayýn gül'de çoðunluk demokrasisi sisteminin getirdiði hatalardan biridir...meclis bu kararý verdi,genel seçim sonuçlarýný esas alýrsak halkta seçseydi ayný sonuç olacaktý....dolayýsýyla bunu kabullenmek durumundayýz...ancak saygý duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluðum yok...1000 yýlda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....

Sayfa 5/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri