Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
175 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkemiz çoðunluk demokrasisi esasýna göre yönetilir....beðenelim yada beðenmeyelim þu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman saðlýklý sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayýr...sayýn gül'de çoðunluk demokrasisi sisteminin getirdiði hatalardan biridir...meclis bu kararý verdi,genel seçim sonuçlarýný esas alýrsak halkta seçseydi ayný sonuç olacaktý....dolayýsýyla bunu kabullenmek durumundayýz...ancak saygý duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluðum yok...1000 yýlda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ülkemiz çoðunluk demokrasisi esasýna göre yönetilir....beðenelim yada beðenmeyelim þu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman saðlýklý sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayýr...sayýn gül'de çoðunluk demokrasisi sisteminin getirdiði hatalardan biridir...meclis bu kararý verdi,genel seçim sonuçlarýný esas alýrsak halkta seçseydi ayný sonuç olacaktý....dolayýsýyla bunu kabullenmek durumundayýz...ancak saygý duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluðum yok...1000 yýlda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....
    arkadaþým herkesin kendine göre görüþü var bu senin düþüncen,
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým herkesin kendine göre görüþü var bu senin düþüncen,
    e heralde benim düþüncem...mesajý baþkasý yazdýda yanýnda bulletfromhell yazýyo deðil....ben yazdým ve benim fikrim....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri