Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 7/18 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
175 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel oldu ama inþallah tayyip baþbakanlýkta yaptýðý gibi tahtý 1-2 ay sonra devir almaz.eðer böyle olursa halimiz kötü olur.ama genel olarak abdullah gül haketmiþti ve gerçekten güzel oldu.ülkemizin durumunun çok çok iyi olacaðýný ümit ediyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çogunluk benimgibi düþündüðü için benden baþka kimsenin adý teknisyen101 olmadý
    farkeden biþey yokki,hepiniz ayný aðýzdan çýkma basma kalýp laflarý konuþuyorsunuz....önemli olan düþünce olarak özgün bi isim kazanabilmektir...forumdaki nick ismini kastetmemiþtim ben....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    farkeden biþey yokki,hepiniz ayný aðýzdan çýkma basma kalýp laflarý konuþuyorsunuz....önemli olan düþünce olarak özgün bi isim kazanabilmektir...forumdaki nick ismini kastetmemiþtim ben....

kardeþ sana kolay gelsin, herkesin görüþüne saygý duymak lazým,

kolay gelsin
    :45:
    Konu TEKNÝSYEN101 tarafýndan (31-08-2007 Saat 22:57 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ....
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konuyu polemiðe ve karþýlýklý tartýþmaya dönüþtürmeyelim lütfen..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kim ne derse desin her þeyi ile mükemmel bir insan
    ülkemize hayýrlý uðurlu olsun..
    Demir almak gelmiþse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çogunluk benimgibi düþündüðü için benden baþka kimsenin adý teknisyen101 olmadý

doðru söylemiþsin teknisyen101 çoðunluk senin gibi düþünüyor kardeþ sonuna kadar seni destekliyorum
    vatanýmýza milletimize hayýrlý uðurlu olsun saygýlar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BLADE01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    doðru söylemiþsin teknisyen101 çoðunluk senin gibi düþünüyor kardeþ sonuna kadar seni destekliyorum
    vatanýmýza milletimize hayýrlý uðurlu olsun saygýlar:45:

:45::45::45::45::45:

Alýntý TUNCAY YILDIRIM Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þimdiye kadar söylenenler söylendi, þimdiden sonra saygý duymak hayýrlý olsun demekden baþka biþey denmez, denmeside doðru olmaz, sonuçta T.C devleti cumhurbaþkaný

:45::45::45:
    Konu umuter tarafýndan (31-08-2007 Saat 23:37 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ard arda mesaj yazma
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gayet olumlu buluyorum.Tabiiki geldiði yeri ve düþünceyi unutup,70 milyonun Cumhurbaþkaný olmasý gerektiðini unutmamasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

kardeþ öncekilerinide gördük
    vatanýmýza milletimize hayýrlý uðurlu olsun:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    altýna imzamý atarým...
    ercan akman:45:

aynen katýlýyorum. geçmiþi ne çabuk unutan bir millet olduðumuz bariz ortada. sonuna kadar haklýsýnýz. uyanmalýyýz artýk
    :45:
    bende imzamý atarým altýna.

Sayfa 7/18 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri