olumlu buldum insanlýga hayýrlý olur
insallah
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
olumlu buldum insanlýga hayýrlý olur
insallah
ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek
külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...
hak yerini buldu diyorum
Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .
hakkinizi hellal uzmussem
saygilarimla fransa dan sedat
hayýrlýsý olsun milletimize hep beraber görcez ya kötü olacak yada daha iyi olacak
sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
saygilarimla![]()
beyler bence olumsuz oldu ancak bu duum abdullah gülün kendi þahsýyla alakalý deðil yani diðer partilerden veya dýþarýdan abdullah gül aday olsaydý bu kadar yanký getirmezdi ve bence herkeste kabul ederdi ancak diretircesine yapýlmasý inanlarýn bazýsýný çok fazla yorum yapmaya itti. birde olumsuzluðu gördüðümüz kadarýyla askeri kesimide etkiledi ve tavýr aldýlar bu yüzden olumsuz bir hava oluþtu tehlikeli durumlarýn ortaya çýkmasý açýkçasý beni karkutuyor inþallah abdullah gü bu durumlarýn hepsinin üstesinden gelir ve herkezi þarþýrtýr. yapcak birþey yok vatana ve millete hayýrlý olmasýný dilemekten baþka anketi yapmanýzdan dolayý herkeze teþekkürler.
ben olumlu buluyorum. az buçuk tarih okuyan her insan inançsýz toplumlarýn nasýl yok olduðunu bilir. inþallah yanlýþ düþünen insanlarýn temennileri gerçekleþmez
[BVatanna mýllete hayýrlý ugurlu olsun fazla dýyecek býsey yok býrýlerý yýrtýnýp duruyo ama konussunlar halk ýstedý ve oldu[/B]
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri