Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 9/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buldum insanlýga hayýrlý olur
    insallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAHIN izniyle hersey cok iyi olacak cok daha iyi gunler gelecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    demokrasi varsa ve demokrasiyi kabul ediyorsak sevsekte sevmesekte kim olursa olsun kabulenmemiz lazým unutmayýnki demokrasi yarýn yine herkese lazým
    þahsa hürmetimiz yoksada makamýna hürmet etmekle zorunluyuz bu, yaþama kuralýdýr.
    toplumun bir arada düþüncelerini beðensek de meðnmesekde
    kimsenin giyimi kuþamý bir baþkasýnýn tekeli altýnda olmamalýdýr
    insanlarýmýz pýlajda gezer gibi sokakta çarþýda orda burda gezer
    kimsenin gýký çýkmaz ama özümüz olan dinimiz olan yaradanýn
    kurallarý gibi giyinen insanlarýmýzý bazý kendini bilmezler bizden deðil bu insanlar
    diyebilme cesaretini buluyorlar neyse okadar çok kendini inkar eden varki ne demeli allah islah
    etsin hepsini selamlar
    külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hak yerini buldu diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok daha neler...bide peygamber,mesih,derviþ falan ilan edin adamý olsun bitsin....bu kadarda olmaz yaw....
    Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
    cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
    simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
    turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
    ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
    ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
    bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
    ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
    bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
    neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
    muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
    unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
    yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .

hakkinizi hellal uzmussem
    saygilarimla fransa dan sedat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý olsun milletimize hep beraber görcez ya kötü olacak yada daha iyi olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...
    sen galiba Islami ve Kurani bilmiyorsun,ve dinimize hakaret ediyorsun. ben seni Allah a havale ediyorum.
    bilmemek ayip degil ama ogrenmemek ayip.
    herkes senin ne oldugunu anladi,saygisizlik yapma lutfen
    saygilarimla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beyler bence olumsuz oldu ancak bu duum abdullah gülün kendi þahsýyla alakalý deðil yani diðer partilerden veya dýþarýdan abdullah gül aday olsaydý bu kadar yanký getirmezdi ve bence herkeste kabul ederdi ancak diretircesine yapýlmasý inanlarýn bazýsýný çok fazla yorum yapmaya itti. birde olumsuzluðu gördüðümüz kadarýyla askeri kesimide etkiledi ve tavýr aldýlar bu yüzden olumsuz bir hava oluþtu tehlikeli durumlarýn ortaya çýkmasý açýkçasý beni karkutuyor inþallah abdullah gü bu durumlarýn hepsinin üstesinden gelir ve herkezi þarþýrtýr. yapcak birþey yok vatana ve millete hayýrlý olmasýný dilemekten baþka anketi yapmanýzdan dolayý herkeze teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum. az buçuk tarih okuyan her insan inançsýz toplumlarýn nasýl yok olduðunu bilir. inþallah yanlýþ düþünen insanlarýn temennileri gerçekleþmez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[BVatanna mýllete hayýrlý ugurlu olsun fazla dýyecek býsey yok býrýlerý yýrtýnýp duruyo ama konussunlar halk ýstedý ve oldu[/B]

Sayfa 9/18 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri