Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
herkes biþey düþünür ama ortada olan te þey eðer ellerini allaha acýp ben doðru yaptim diyor ise ve obür dünyaya gönül rahatlðýyla gidecegim diyorsa ozamanoldu
en son cumhurbaþkaný olacak kiþilerden biriydi ama malum arkasýndaki destekçiler sayesinde oldu
ben onaylamýyorum
vatana millete hayýrlý ugurlu olsun. olumlu buluyorum.
Meclis dýþýndan,halkýn sevdiði saydýðý biri olmasý daha þýk olurdu..
sevgili arkadaþlar,konu a.gül ün cumhurbaþkanlýðý,sapla samaný karýþtýrmayalým,ELHAMDÜLÝLLAH müslümaným vede türk olarak yaradýlmýþým.sayýn gül akp ninmi üyesi ,yoksa sanki dinin çok önemli bir temsilcisimi,nasýl laiklik söylemleriyle din ve millet düþmanlarý varsa böylede halkýn temiz dini duygularýný malzeme yapan sahýslarda var birbirlerinden farký yok.siyaseti dine ,tarihimize mal etmeyelim.yorumlar bu yönde konu ne þahsýn olumlu yada olumsuz olmasý.eðer baþýmýzsa saygý duyacaðýz sevelim veya sevmeyalim.ama seçildi diye teslimiyetçide olmayacaðýz.þükür müslümanýz,türk olarak yaradýlmýþýz dinimizi,tarihimizi,mazimizi biecek seviyeye sahibiz.geleceðimizi yönlendirecek gücede haiziz.ne din nede türklük kimsenin tekelinde deðildir herkesin taþýyabiliyorsa özünde ve mayasýndadýr.kimsenin kimseyi kýrmaya vede hakarete gerek yoktursaygýlar.(bu sadece yukarýdaki paragrafa deðil bir kaç karþýlýklý yazýþmaya icabendir)
demokrasý dersý verenler erbakanýn nýye sýyeset yapamadýðýna baksýnlar
.onu engelleyen neydý.ýþledýklerý suçlar ayný erbakan hukum gýydý.abdullah gul cumhur baþkaný oldu,gerýsýný sýz deðerlendýrýn demokrasý adýna
.
Konu tike® tarafýndan (01-09-2007 Saat 22:30 ) deðiþtirilmiþtir.
hayirli olsun yalniz cok zorladilar olmasin diye yalniz demokrasi kazandi en iyiside budur
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri