Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
1028. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

707 68.77%
  • Olumsuz

321 31.23%
Sayfa 15/18 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718 SonSon
175 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Abdullahýn Gül'ün Cumhurbaþkaný Seçilmesini Nasýl Buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yapma allah aþkýna

Alýntý ustuni Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    istesekte istemesekte cumhur baþkanýmýz oldu ama onaylamýyorum çünkü akp den kopamaz ve hiç inandýrýcý deðiller sözlerinin arkasýnda durmuyorlar uzlaþmacý olucaz diyorlar ama dayatmacýlýktan vaz geçemiyorlar cumhuriyetle oynuyorlar inþallah benim gibi düþünenler yanýlýr hayýrlý olsun ne diyelim
    söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?
    Elini vicdanýna koyda söyle ama... ayrýmcýlýk yaptýmý yapmadýmý? baþýörtülü analarý resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o analarýn evlatlarý þehit düþtümü düþmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaþmacýmý olurdu yoksa bildiðinimi okurdu? yapmayýn böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaþkanlýðý yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta baþkasý olsa idi anormal olurdu. Bence halka raðmen o olmadý denirdi.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gs78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zort pýrt anket yapýlmazki ....
    Üyelerin anketlere katýlma gibi zorunluluðu yok.. beðenmiyorsanýz katýlmazsýnýz olur biter..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart o yanlýþ ama sen doðru söylüyorsun öylemi

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    külliyen yanlýþ bi teori......sizin dinimizin gereði dediðiniz kýyafet stili arap-emevi karýþýmý bir safsatanýn ürünü olan zorbalýðýn dayatmasýdýr....yýllardýr o arap-emevi uydurmasýný din diye yutturmaya çalýþanlar bugün maalesef iktidarda ve köþkte....bana göre bilgilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve daha çok islam bilginini okumalýsýnýz...iyi akþamlar...
    senin giydiðin blue jean kimin dayatmasý acaba?
    Dinen illede þunu giyeceksin diye bir kural yok. erkekler dizlerinin üstü belinin aþaðýsýný kapatacak, kadýnlarda el bileklerinden ayak bileklerine kadar birde saçlarý gözükmeyecek þekilde baþýný kapatacak.(vücut hatlarýný ortaya çýkarmayacak þekilde) bunu ister arap-emevi kýyafeti ile yap.ister bayýldýðýn avrupa kýyafetleri ile yap. istersen hintlilerin kýyafetleri ilede yapabilirsin. nasýl istiyorsan öyle yap. kimse sana illede arap kýyafeti giyeceksin diye dayatmýyor. o dayatmalar kýlýk kýyafet devriminde olmuþ. artýk geçti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akp nin aldýðý oylara ve abdullah gül'ün cumhurbaþkanlýðýný olumlu karþýlayanlarýn çokluðuna bakýnca aziz nesin'in milletimiz için söyledikleri aklýma geliyor ve acý acý bir gülümsemeyle ne kadar da haklýymýþ diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart destek

Alýntý sedatb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Turkiyenin cogunlugu musluman ,maalesef simdiye kadar vatanimizi yonetenler hic inancli degillerdi,ve turkiyenin durumunu herkes biliyor ,gordu.osmanli neden yok oldu biliyormusunuz?
    cunku ne zaman inanc ,allah korkusu kalkti o zaman imparatorluk elden gitti.
    simdiye kadar gecmis hukumetler ne yapti?
    turkiyeyi batirip gittiler,hortumladilar.
    ama bu hukumette Allah korkusu var, bu insanlardan zarar gelmez,gerceklere saygi gosterelim lutfen.
    ama gorunuyorki inanclari olmayan kisimin zoruna gidiyor.
    bunuda hic unutmayalim ,kurtulus savasinda halk camilerde toplanip cepeye gidiyordu vatan icin . savasta ALLAH ALLAH deyipte savasiyordu sehitlerimiz.
    ama belli bir kisimda saklanip dusmanla is yapiyordu.
    bugun o kisimin torunlari cikip vatan bizim diyorlar.
    neredeydi dedeleriniz kurtulus savasinda.
    muslumanlar carpisti dusmanla ,ama siz gelip koltuga oturdunuz.bugunde zorunuza gidiyor,suna bakin.
    unutmayalimki ilk mecliste imanlar ,dindar insanlar oturuyordu,ama nedense meclis fes edildi.kusura bakmayin ama o donende dedelerimiz kopruyu gecene kadar dayiydi ama bakmisin ayi oldular.
    yine muslumanlarin dugalarini Allah kabul ettide bu insanlar basa geldi .

hakkinizi hellal uzmussem
    saygilarimla fransa dan sedat
    sonuna kadar katýlýyorum.destekliyorum. doðru söze diyecek yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz...yorumsuz...zaman gösterecek...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gs78 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herþey ii güzelde ben anketlere katýlmak istemiyorum iki günde bir biþi ile ilgili anket yapýyorsunuz sayfayý açýyorum kocaman bi anket böle zýrt pýrt anket yapýlmazki ....
    biz zýrt pýrt anket yaparýz ama siz katýlmayabilirsiniz kimseyi zorlamýyoruz isteyen oy verir istemeyen vermez
    biraz daha duyarlý olalým lütfen!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Anket hakkýnda.

Bu ülkede laiklik kavramý ile ilgili bir problem vardýr. Sadece laiklik deðil atatürkçü düþünce, kemalizm vs. Bunu açýkça dile getirmesekte var kardeþim bu problem.
    Niye kendimizi kasýp saklýyoruz ki? Ha açýkça söylersen kanun gereði hapsi boylarsýn. ama ben hakaret etmeden tarifini yapmak istiyorum. nedenini anlatmak istiyorum. Gül iyimi kötümü? akp iyimi kötümü??? bu sürüp gider.
    1-Kemalist düþünce denilen sistem islama uygunmudur?
    2-Laiklik islama uygunmudur?
    3-Atatürk ilke ve inkýlaplarý islama uygunmudur?

4-islamýn þartý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?
    5-imanýn þartý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?
    6-Ýslam dini için farz ve sünnetlerin tamamý laikliðe ve atatürkçü düþünce sistemine uygunmudur?

bu sorulara evet cevabý verebildiðimiz takdirde gülüde baykalýda tayyipi de gönül rahatlýðý içerisinde cumhur baþkaný yapar hep beraber destekleriz. chp nin merkezine ziyarete gidip çay içeriz. chp lilerde akp ile beraber mangala gidebilirler. kimse diðerine kafir , takunyalý gibi laflar etmez.
    Eðer bir sistem 80 küsür yýl boyunca kendini korumak için hala alarm vaziyetinde ise, hala þüpheleri var ise o sistemde sorun vardýr arkadaþ. 80 yýl önceki nesiller artýk yok. üzerinden kaç nesil geçti. þimdiki nesilde hala o sistemi eleþtiriyor sýkýntýlar çekiliyorsa bir bakmak lazým. öyle deðilmi? yeni bir araba yapýyorsun ama araba habire tekliyor. sürücüsüni deðiþtiriyorsun ama yine tekliyor. ee artýk kaputu açýp içine bakmak gerekmezmi? isteyenin istediði gibi anlamasý dileði ile allaha emanet olunuz. Her zaman derim. bu vatan bizim. baþýmýza ýrak gibi bir gaile gelirse (ki allah korusun) mevzilerde sýrtýmýzý birbirimize dayayacaðýz. ben milli görüþçü osman sýrtýmý bir chp li ekreme ve ya akp li sedata dayayacaðým. çünkü onun kaybetmesi benim, benim kaybetmem onun kaybetmesi olacak. o þayet sýrtýna bana deðilde vatan evlatlarý dýþýnda baþkalarýna dayarsa iþte o zaman herkes kaybeder.hoþçakalýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beyler ya cumhuriyet rejimi ve laiklik yada abdullah gül tercihinizi yapýn, herþeyde demokrasinin arkasýna sýðýnmayýn, iþinize gelince demokrasi gelmeyince demokrasi yanlýþ oooooh ne güzel valla,körü körüne cumhur baþkanýný buldu ya da hayýrlý olsun falan gibi saçma sapan laflar söylemeyin, ahmet necdet sezer cumhur baþkaný deðilmiydi, en iyilerinden biriydi hatta, PEK DEÐERLÝ SAYYYYYYYYYYYIN TAYyip in fakire fukaraya verdiði iki kilo bulgura sattýnýz oylarýnýzý, adamýn hükümeti boyunca hep eldeki yendi devlet kuruluþlarý satýldý ve paralarý yendi, þimdi de gül baþa geçti tam oldu, artýk istediðiniz gibi at koþturabilirsiniz ama er geç anlaycaksýnýz nasýl bi yanlýþ içinde olduðunuzu umarým çok geç olmaz bu, saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum arkadaþýmýzýn biri türkü söylemeden bahsediyor bence o arkadaþýmýz yanýlacak ve görecek vatana ve millete hayýrlý ve uðurlu olsun saygýlarýmla

Sayfa 15/18 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri