Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: İnternet abonelerine müjde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternet abonelerine müjde

ADSL abonelik ücretlerinde son nokta. İşte aboneleri sevindiren gelişme...

TÜRK Telekom (TTNet A.Ş.)'nin internet kullananlara sağladığı ve mahkemeye yansıyan farklı ADSL abonelik ücreti, tüketici lehine sonuçlandı.
    TTNet A.Ş.'nin ADSL abonelik ücretlerini iki senelik sözleşme yaparak 29.00 YTL.den almakta iken, yeni abonelere ücreti 14.99 YTL.ye indirmişti.

Yüksek ücret ödememek için eski aboneliklerini iptal ettirmek isteyen kişilerden, imzalanan sözleşmeye dayanarak iki seneden arta kalan ayların ücretini de yüksek tarifeden alması üzerine Hukukun Egemenliği Derneği Akyüz, Türk Telekom aleyhine açtığı davada, Hakem Heyeti'nin ‘Eski abonelerin ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın, aboneliklerini iptal edebilecekleri’ yolunda karar verdiğini ifade etti.

İŞTE SEVİNDİREN GELİŞME
    Bu durumda eski aboneler, ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın aboneliklerini iptal edebilecek ve yeni tarife üzerinden düşük ücretle yeniden abone olabileceklerdir.

Abonelik sözleşmesine taraf olan tüketiciler, isteklerini satıcıya yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerine tek taraflı olarak son verebilirler. Satıcı, tüketicinin aboneliğine son verme isteğini, yazılı bildirimin kendisine ulaştığı tarihden itibaren en geç 7 gün içinde yerine getirmekle yükümlüdür.

SÜRELİ YAYINLARDA İSE ŞÖYLE;
    Süreli yayınlarda ise bu işlem, yayının türüne göre değişen sürelerde veya en geç bildirimden sonraki ilk yayın tarihinde yapılmalıdır. Satıcı, abone ücretinin geri kalan kısmını hiçbir kesinti yapmaksızın onbeş gün içinde iade etmekle yükümlüdür. İki senelik sözleşmeye dayanarak ilerideki aylar için hiç bir ücret talep edilemeyecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler bilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel gelişme ama artık ttnet 14.90lık kampanyası yokki işe yaramaz bundan sonrada ttnet boyle kampanya yapmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    guzel gelişme ama artık ttnet 14.90lık kampanyası yokki işe yaramaz bundan sonrada ttnet boyle kampanya yapmaz
    Bencede yapmaz 2 ay bedava yapar sadece + modem verir oda portu falan olmayan modemlerden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar hepimizin 30 agustos zafer bayramı kutlu olsun öcelikle sunu diyeyim ben 2 senelik üye oldum vergisiyle birlikte 35 ytl veriyom ben gidip itraz etsem sözleşmeyi iptal etsem benim de 15 ytl ye düşermi adsl ücreti saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar hepimizin 30 agustos zafer bayramı kutlu olsun öcelikle sunu diyeyim ben 2 senelik üye oldum vergisiyle birlikte 35 ytl veriyom ben gidip itraz etsem sözleşmeyi iptal etsem benim de 15 ytl ye düşermi adsl ücreti saygılar
    artık kimseye böyle uygulama yok dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri