REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bilgisayar ses sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayar ses sorunu

benim sorunum normal müzik dinliyorum ama y,,, vs gibi yerlerdeki kısa veya uzun video v.b izlerken ses gelmiyor. nasıl çözmeliyim sorunu yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı aytug33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sorunum normal müzik dinliyorum ama y,,, vs gibi yerlerdeki kısa veya uzun video v.b izlerken ses gelmiyor. nasıl çözmeliyim sorunu yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Codec paketini yükleyin ve bir daha deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLDSMAN ilgi ve alakana tşk. şuanda indiriyorum deneyip sonucu bildireceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baba sana ne kadar tşk. etsem azdır. klavyene sağlık. iki tane bilgisayarcı getirdim yapamamıştı. tekrar takrar tşk.OLDSMAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederim kolay gelsin iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aytug33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baba sana ne kadar tşk. etsem azdır. klavyene sağlık. iki tane bilgisayarcı getirdim yapamamıştı. tekrar takrar tşk.OLDSMAN
    Oldsman bu işi biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rica ederim kolay gelsin iyi seyirler

maşallah panzehir gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maşallah panzehir gibi
    aynen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Rica ederim arkadaşlar beni şımartıyorsunuz.
    Benim yaptığım sadece bilgiyi paylaşmak zaten buradaki amacımızda bundan ibarettir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rica ederim arkadaşlar beni şımartıyorsunuz.
    Benim yaptığım sadece bilgiyi paylaşmak zaten buradaki amacımızda bundan ibarettir
    aman şımarma kardeş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri