REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Aydın Doğan ve medyasını kınıyorum pretosto ediyorum!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kutlama

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir haftadır dikkatle izliyorum yeni cumhurbaşkanı seçilmesinden itibaren gazetelerinde ve televizyonlarından yaptıgı yanlı yayınlar artık ciddi boyutta sinirlerimi gerdi
    bu ne büyük saygısızlık hatta ve hatta ciddiyetsizlik
    şimdi yine kanal d haberleriini izliyorum yok hanımının başı açık yok resepsiyonda ne yapacak yok laikliğe baglı kalabilecekmi yok köşkte nekadar süreli misafir davet edecek resepsiyonda türbanını çıkarırmı yoksa teşrif etmezmi bu ülkede ilk falan deyip çok saçma sapan yayınlar yapılıyor
    ne oldu bizim güneydogumuza ne oldu bizim şehitlerimize ne oldu aglayan anaların görüntüleri!!!
    bzde herşey reitingtir aydın dogan ve medyasını bu tutarsızlıklarından dolayı kınıyorum ve yazıklar olsun diyorum
    selametle
    Değerli dostum çok önemli bir konuyu işaret ettiğiniz için sizi kutlarım.Bu konuda size şu eklemeyi yapabilirim,kişisel çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde gören ve özellikle TÜRKÜM diyemeyen ve Türkiyelilik gibi kavramların ardına saklanarak Türk milletini bölmeye çalışanlar olduğu sürece daha bir çok aydın doğanlar olacaktır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d smart şimdide nasıl reklam cıkartmış neymiş uydu görüntyü tam net vermiyormuş ama d smart daha net veriyormuş bak sen şu işe milleti nasıl kandırıyorlar sanki d smart aynı uydudan yayın yapmıyor kırsal kesimdeki leri böyle kandırıyorlar

başka bir şey bulamıyorlarki adamlar ne yapsın insanlarımızı bu şekil yalan dolan ile cihaz sattırmak niyetleri.1-2 sene sonra bu cihazlara destek kesildimi yine kazıklanan malesef halkımız olacak d-smart alarak doğan grubunun cebine para kazandırıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben vodefone da kalite kontrol olarak çalışıyorum yani yeni verici ve antenler ile ilgili yani bu hasiyetsis ve aynı zamanda hemşerim olan bu zat digitürk ve alamadığı telsim için karalama yapıyor yok kanser yaparmış falan filan şunu unutmayalım cebimizde taşıdığımız telefon çatıda veya dağ'da 80metrede bulunan sistemin aynısıdır sinyal alabilmesi için o şiddette sinyal yollaması gerekir ve bu tehlike bu yazdıklarımı okumak için baktığınız ekrandan dahada azdır ve busistemler için güvenlik ve emr denilen sinyal seviye tespit ve mesafe ölçümü mevcuttur yani kısacası telekomdan kanser sebebi ile ölen varmı veya trt de aydın doğanın ve çalışanlarının bence mobil iletişimini kesmeleri daha mantıklı olur HEM YARARLAN HEM KÜFÜR ET = AYDIN DOĞAN

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri