Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bunu da Görecekmiydik????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu da Görecekmiydik????

Bodrum'da ‘Türk Bayrağı'nı indir’ tehditi

2 Eylül 2007

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında otomobiline Türk Bayrağı asan malülen emekli üsteğmen 62 yaşındaki Ertuğrul Gültekin'in yolda önünü kesen 4 kişinin ‘Türk Bayrağı'nı indir Kürt Bayrağı'nı as' diye tehdit ettiği iddia edildi.

Turgutreis Beldesi'nde bir ekmek dağıtım şirketinde şoför olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i 30 Ağustos Zafer Bayramı için Türk Bayrakları'nı astığı otomobinin önü yolda giderken 4 kişi tarafından kesildi. Olay anında otomobilinden inmeye çekindiğini belirten Gültekin bayrakları indirmemesi nedeniyle 4 kişinin sözlü tehditlerine maruz kaldığını ileri sürdü.
    Saldırganların otomobili yumrukladığını iddia eden Gültekin, şunları söyledi:
    “Otomobille olay yerinden kaçarak kurtulabildim. Aksi taktirde beni orada linç edeceklerdi. Kürtçe ve Türkçe konuşuyorlardı. Türk bayraklarını indirmemi ve 30 Ağustos'un geçmesi nedeniyle Kürt bayrağı asmamı istediler. Bana Türk Bayrağı'nı indirip, Kürt Bayrağı takmamı isteyen gençlere cevap olarak ‘Ancak benim kanım aktıktan sonra Türk Bayrakları'nın otomobilden ineceğini söyledim. Bu bayrak ve vatan hepimizin. Eğer havayı, suyu, denizi, ekmeği paylaşıyorsak akıllarını başlarına alsınlar. Biz yaşadıkça onları bu yaptıkları hadiselerden uzak durmalarını öneriyorum. Hep beraber aynı çatının altında yaşamak için mücadele vereceğiz.”
    Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i tehdit eden 4 kişinin arandığı belirtildi.

------------------------------------------------------------------------
    Not:Bodrum gibi bi yerde bu olay cereyan ediyorsa hükümet ve onlara oy veren %47.8 lik kesim şapkasını alıp önüne düşünmeli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha bunlar iyi günlerimiz.Dtp'lilerin yaptığı üç açıklamayı duymadınızmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha bunlar iyi günlerimiz.Dtp'lilerin yaptığı üç açıklamayı duymadınızmı.
    duydum duymasına da elden gelen bişey yok....%47.8 böyle istiyor diye böyle oldu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    duydum duymasına da elden gelen bişey yok....%47.8 böyle istiyor diye böyle oldu....
    sen kaç lık oy kesimine oy verdin %20 lik mi veya %16 lıkmı ? .%47.8 oaranında oy verenler midir pkk lı?aklını başlına topla akıllı cümle yaz.kimseyi suçlamaya hakkın yok.pkk terör örgütüdür.bunu herkes biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen kaç lık oy kesimine oy verdin %20 lik mi veya %16 lıkmı ? .%47.8 oaranında oy verenler midir pkk lı?aklını başlına topla akıllı cümle yaz.kimseyi suçlamaya hakkın yok.pkk terör örgütüdür.bunu herkes biliyor
    herhalde arkadaşımız oy verenleri değil, o oyu alan iktidarın bu konulardaki kayıtsızlığını eleştirmiştir.zaten konunun oturduğu yer yönetimdir .bu akp olur bir başkası olur millet değildir.eğer ters giden bir şeyler varsa sorumlu baştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herhalde arkadaşımız oy verenleri değil, o oyu alan iktidarın bu konulardaki kayıtsızlığını eleştirmiştir.zaten konunun oturduğu yer yönetimdir .bu akp olur bir başkası olur millet değildir.eğer ters giden bir şeyler varsa sorumlu baştır
    %47.8 lik böyle istedi diyor.pkk olayı yeni çıkmış bir durum değil.bunu herkes biliyor.hükmeti eleştirmek için böyle şeyler demeyelim.80 li yılların ortalardından beri pkk olayı ülkemizde malesef var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paşa kardeşim sen daha benim hangi partiye oy verdiğimi soruyorsun...merak etme ben parti adamı değil fikir adamıyım....eğer hala daha fikirlerimi anlamadıysan diyecek sözüm yok...ben % 47.8 lik kesime terörist falan demedim...sadece oy verdikleri hükümetin beceriksizliği ve bu işteki sırf oy kaygısıyla olan kayıtsızlıklarını ve onlara oy verenlerinde çok matah bi hükümetmiş gibi onları burada savunmasını eleştiriyorum....eğer hala daha benim fikirlerimi anlayamadıysan şunu söyliyim belki anlarsın...ÖNCE VATAN !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar sadece 2 kısıden fazla olursa dıs gosterırler yoksa yası gecmıs bırısının onunu kesıyorlar erkek gıbı davranmıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onlar sadece 2 kısıden fazla olursa dıs gosterırler yoksa yası gecmıs bırısının onunu kesıyorlar erkek gıbı davranmıyorlar
    onların erkekçe davrandığı ne zaman görülmüşki????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KÖRMÜSÜN

Ey Türkoğlu Kendine gel kendine,
    Devletini deliyorlar körmüsün,
    Düşmüyelim şu batının fendine,
    Kırk elekten eliyorlar körmüsün.

Batı hep böyledir borç verir önden,
    Vatan ister vatan Yurt ister senden,
    İktisadi yönden coğrafi yönden,
    Kuşatmaya alıyorlar körmüsün.

Türkiye Türklerden nasıl alınır,
    Hesabı yapanla dostmu olunur,
    Hangi dağda hangi maden bulunur,
    Bizden iyi biliyorlar körmüsün.

Batılı diyorki şu kanun gerek,
    Bizde sanıyoruz bal ile börek,
    İnsan hakkı demokrasi diyerek,
    Ne hainler buluyorlar körmüsün.

Hain çünkü bunlar almış doları,
    Alınca batıya vermiş yuları,
    Bunlar şu ab nin kadim kulları,
    abee abee diye meliyorlar körmüsün.

Bazınız belki der kim bunlar nerde,
    Nerde deme nerde bunlar heryerde,
    Şehirde kazada hatta heryerde,
    Akılları çeliyorlar körmüsün.

Bunların içinde kim yokki off off,
    Kimisi medyatör kimisi prof,
    Seçtiklerin bile kof çıktılar kof,
    Aynı telden çalıyorlar körmüsün.

Son seçimde vebal attın boynundan,
    Müslüman seçmiştin emindin bundan,
    Bunun bile haç çıkıyor koynundan ,
    Frenk kıçı yalıyarlor körmüsün.

İşte bu abci aydın zevatlar,
    Abyi överken göbeği çatlar,
    Pamuklar yamuklar bazı kavatlar,
    Ermenici oluyorlar körmüsün.

Ab için her bağımız hiç artık,
    Kan bağıymış dil bağıymış geç artık,
    Türkiyede Türküm demek suç artık,
    Türk adını siliyorlar körmüsün.

Ab ne yapıyor bak vurup vurup,
    Mozaik diyorlar mermeri kırıp,
    Kürtü Türkten Türkü kürtten ayırıp,
    Dilim dilim diliyorlar körmüsün.

Sonra kürtün çocuğunu kandırıp,
    Hasan Sabah gibi tam inandırıp,
    Büyütüp besleyip silanhlandırıp,
    Üstümüze salıyorlar körmüsün.

Bırak be milletim gafleti bırak,
    Aç gözünü artık şu p i ç lere bak,
    Vatanımda bayrağımı yırtarak,
    Ayyıldızı yoluyorlar körmüsün.

Açık artık felakete gittiğin,
    Günden güne tükendiğin bittiğin,
    Davul zurna ile asker ettiğin,
    Evlatların ölüyorlar körmüsün.

Körmüsün diyorum hiç kızma affet,
    Zıvanadan çıktım nedir bu gaflet,
    Savaş var karşında devlet yok devlet,
    Sinsi sinsi geliyorlar körmüsün.

Bakın yankilerler verip elele,
    Çakalken it oldu iki hergele,
    Talabani bile barzaani bile,
    Paçamıza dalıyorlar körmüsün.

Zaten pkkyı kuranda batı,
    Kurup arkasında duranda batı,
    Bizi sırtımızdan vuranda batı,
    Ensemizde soluyorlar körmüsün.

Bitsin artık dostuz mostuz mavalı,
    Gördük işte en dost olan düveli,
    Başımıza kim geçirdi çuvalı,
    Birde kıs kıs gülüyorlar körmüsün.

Vaşinkton sıtrazburg roma,
    Arif bunlar dostmu olur adama,
    Felaket tellalı değilim ama,
    Türkiyeyi bölüyorlar körmüsün.

OZAN ARİF

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri