REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Acil Yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acil Yardim

Elimde next ye 2000 cı plus var ve ona yazılım attıktan sonra displayde "8888" yazısı görünüyor tv ye bağladığımda ise görüntü oluşmuyor.Yazılımı attığımda yazılım başarıyla yüklendi demişti.Cevap verirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

attıgın yazılımda yada yanlıs yazılım kullanmısssın arkadasım ıyı dıkkat et oku ıncele oyle at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda yazılım atamıyorum. Ekranda 0030 yazısı çıkmıyor.O zaman ne yapmam gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dardanos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu anda yazılım atamıyorum. Ekranda 0030 yazısı çıkmıyor.O zaman ne yapmam gerekiyor
    ah be arkadaşım büyük işhtimal yanlış yazılım atmışsın cihazının versiyonuınu bilmek lazım şimdi sana burdan şunu yükle desek daha fazla cihazın zarar görebilir zaten görmüş göreceği kadar büyük ihtimal cihazının flaş yazılımı bozulmuş flaşın yeniden programlanması gerekebilir. sen bu işi iyi bilen birisinden yardım al sanal alemden ne sölesek bu cihaz hakkında şu an sadece ezbere olur bu tip durumlarda cihazı görmek modelini ve işlemcisine bakmak daha net olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@dardanos Cıhazınız olan YE 2000 CI PLUS'u BOOT KUNUM'a ( 0030 KONUMU ) alamıyıyorsanız eğer yapa bilceğiniz hicbirşey yoktur cıhazınızın FLASH'ı yazılması gerekmektedır cıhazınıza servıs yolu yada FLASH programlaktan iyi anlayan bırısıne baş vurunuz ok şimdiden gecmiş olsun işallah cıhazınıza en kısa zamanda kovuşma dileği ile kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dardanos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elimde next ye 2000 cı plus var ve ona yazılım attıktan sonra displayde "8888" yazısı görünüyor tv ye bağladığımda ise görüntü oluşmuyor.Yazılımı attığımda yazılım başarıyla yüklendi demişti.Cevap verirseniz sevinirim.
    yanlış yazılım dan kaynaklanıyor yanlış yazılım atmışsın cihazın yazlım bilgisini biliyorsan yardımcı oluruz cihazın ın imf fmb yoksa fme hangisi yazarsan yardımcı oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım next-ye 2000 CI plus ınf 614 o.üzerinde en son 02.0i ile yüklenmiş 26.10.07 yazıl-
    ımı mevcut.cihaz bilgisinde şu anki pc linki 02.2i olarak gözüküyor.bağlantı yaptığımda ci-haz connect oluyor.(02.2i ile).ancak çeşitli loader,cihazıma ait değişik tarihli yazılım dosya
    larını cihaz özellikle stb konumunda olacak şekilde denememe rağmen yazılım atamıyorum.
    bu konuda görüşlerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart benzer problem

Arkadaslar merhaba.

Ayni sorun bendede oldugu icin yeni bir baslik acmadan buraya yazmak istedim. Cihazim next ye 2000 ci plus. Versiyonu fmb

Ekranda yazilimi attiktan sonra 8888 yazdi ve hicbir sekilde makineye mudahale edemiyorum. Ancak 0030 yazisi normal sekilde geliyor. Atmam gereken yazilim ya da baska neler yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Herkese saygilarla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemdarbey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar merhaba.
    Alıntı alemdarbey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayni sorun bendede oldugu icin yeni bir baslik acmadan buraya yazmak istedim. Cihazim next ye 2000 ci plus. Versiyonu fmb

Ekranda yazilimi attiktan sonra 8888 yazdi ve hicbir sekilde makineye mudahale edemiyorum. Ancak 0030 yazisi normal sekilde geliyor. Atmam gereken yazilim ya da baska neler yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Herkese saygilarla.

uydu konusunda bilgisi olan arkadaşlar en kısa sürede yardımcı olacaklardır dostum sorunun hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tesekkurler

İlginiz icin cok tesekkurler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri