REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digi Tv (intelsat 10-02 / 1°w) Kanallarinin íceríkleríne Göre Tasnífí

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çanak ayarı yer yerdeğişir kimi yerde 90 lıkla alınır kimi yerde 120 likle her yer bir değildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar digi tv kaç derecede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar digi tv kaç derecede
    cevabın 1 nolu mesajda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb izmirden 90 cm ile 300 kanal alınıyor 30 şifresiz 127 şifreli kanalı izleniyor netanın 9 11 2007 çıkan yazılımları ile izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar thor uydusunu gm 9400cı hangi şifre çözüyor .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar mersinden 150 cm çanakla digi tv kanalları sinyal seviyesi %50/55 geçmiyor bazı frekanslarda görüntü kırık geliyor.. o kadar ince ayar yapmama rağmen en fazla %55 oluyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar.....yardım rica ediyorum ustadlarımdan......150 cm çanak diesec motorlu 15300
    GM cihazım var ama uydu listesinde thor-telsrat 12 -intelstar 10-12 uyduları olmadığı için anten araması yapamıyorum.....müsait olan üstadım cavaplarsa sevinirim...teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı psiko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar.....yardım rica ediyorum ustadlarımdan......150 cm çanak diesec motorlu 15300
    GM cihazım var ama uydu listesinde thor-telsrat 12 -intelstar 10-12 uyduları olmadığı için anten araması yapamıyorum.....müsait olan üstadım cavaplarsa sevinirim...teşekkürler
    Uydu ekliyebilrsin arkadaşım hiç sorun değil ama cihazın açacakmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı psiko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşım telstar 12 uydusundan
    11122 H 18386
    11149 V 19279 belgesel kanalı
    Thor uydusundan
    12721 H 27500 Tv1000
    12605 H 27500 Digi tv
    iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbul dan 60 lık çanakla sinyal %68-70 kırılma yok gayet iyi 150 likle kırılmasız alman lazım 60 lık dijitürk çanağı-sunny 1030 no problem.......

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri