Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arasý

Konu: Digi Tv (intelsat 10-02 / 1°w) Kanallarinin íceríkleríne Göre Tasnífí

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cekici23 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Iyi Akþamlar Arkadaþlar. öncelikle Tüm Islam Aleminin Yini Yýlýný Kutlar Hayýrlara Vesile Olmasýný Dilerim. Elazýð' Dan 135 Cm. Parabol Anten Ile Thor Uydusunu Alabilirmiyim? Kaç Kanal Izleme Imkaným Olur? Cihazým Gm9400cý Son Yazýlým Yüklüdür? Yardýmlarýnýzý Bekliyorum. þimdiden Teþekkürler.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

burdakilerin hepsini

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12723 ten niçin sinyal alamýyorum. daha önceden geliyordu. þimdi týk yok.:49:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alkara Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    12723 ten niçin sinyal alamýyorum. daha önceden geliyordu. þimdi týk yok.:49:
    havalardan dolayýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

11785 h 28000 frekansýndan hiç bahsedilmemiþ. en güçlü sinyal bu frekansta ve en iyi hayvan belgeseli ve avcý kanalý da bu frekansta....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izmirden 90 lýk çanakla ok

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tomas57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    11785 h 28000 frekansýndan hiç bahsedilmemiþ. en güçlü sinyal bu frekansta ve en iyi hayvan belgeseli ve avcý kanalý da bu frekansta....
    ilk mesaj eski biraz.Konu acýldýgýnda o frekans yoktu o yüzden deyinmemiþ arkadaþ o zamanla þimdiki arasýnda çok sular gecti.

Vaktim oldugunda tekrar düzenlerim ;)

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri