Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Msn için müthiş paket

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tekrar selam

Bir haftalık off durumundan sonra tekrar burdayım herkese selam forumu baya özlemişim artık gaza gelmeyecem))

Arkadaşlar bu pakette
    1_msn casusları malum şirkette yada herhangi bir yerde kulanılan msn leri izlemek için iki program var bunları kullana bilmek için ana makınede olmanız gerekır.
    2-msn guvenliği için bır kac program var onlarıda kurursanız tüm yazışmalarınıza sifre verebılırsınız msn konusmalarınızı kımse ne gorebılır ne ulaşa bılır
    3-avatarlar var onları kurmak için ilgili klasordekı local mco ınstalı ılgılı klasorde calıştırıp ınstal yapın tabıkı msn acık iken vede binlerce avatar vede similey sizin olsun:45: gule gule kullanın

Nott: Ayrıca ıhtıyac olursa bunlara ek bır 300 tane daha sımıley yukleyebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link bazen açıyor bazen açmıyor arkadaşlar bir kere denemeyin tekrar ederseniz açtığını göreceksiniz saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim çalışıyo link saglam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emehine tşk kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten ii bir iş çıkartmışsın arkadaşım emeğine sağlık ve arkadaşlar link sapasağlam yalnız bir kaç sefer denemenizi öneririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi indirdim link çalışmakta.yanlız bunların ne işe yaradığını tam olarak anlamadım işin gerçeği ne işe yarar detaylı bir bilgi verirseniz memnun olurum
    kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi indirdim link çalışmakta.yanlız bunların ne işe yaradığını tam olarak anlamadım işin gerçeği ne işe yarar detaylı bir bilgi verirseniz memnun olurum
    kolaygelsin
    Konuyu açan arkadaş bir haftalığına forumda yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. umarım gelince cevap yazar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konuyu açan arkadaş bir haftalığına forumda yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. umarım gelince cevap yazar
    bir hafta bekleriz ustam .sorun değil

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam emeğini sunup burada güzel bir paylaşım sunuyor fakat bu arkadaşı kışkırtıp banlatıyorsunuz lütfen arkadalar birbirimize biraz saygımız olsun!!!
    sealmetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler paylaşımın için

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri